Ředitelství silnic a dálnic upozorňuje na uzavření silnice I/3 v úseku Ševětín - Borek

11.08.2018 16:12

Z důvodu pokračující výstavby dálnice D3 v úseku Ševětín - Borek je na 14 dní uzavřena silnice I/3 a převedena doprava na objízdnou trasu po silnici II/603. Uzavírka komunikace potrvá do 21. srpna.

 Ředitelství silnic a dálnic upozorňuje na uzavření silnice I/3 v úseku Ševětín - Borek
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

K omezení dopravy na silnici I/3 dochází z důvodu výstavby chrániček pro inženýrské sítě pro budoucí odpočívku Chotýčany. Dané práce vyžadují odstřel horniny do hloubky až 5,5 metru v okolí dálnice a také uložení chrániček pod povrch budované části dálnice a stávající silnice I/3. K odklonění dopravy tedy dochází zejména z bezpečnostních důvodů.

Výstavba dálnice D3 v úseku Ševětín – Borek byla zahájena na jaře 2017. V letošním roce bude dokončena nová polovina dálnice vedle stávající silnice I/3, po které je veden provoz. Následně dojde k přesunutí provozu na nově vybudovanou polovinu dálnice a stávající trasa I/3 bude přebudována do dálničních parametrů. Úplné dokončení stavby je plánováno na jaro 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…