10. jednání Kolegia NKÚ dne 27.7.2015

05.08.2015 8:03

Na X. jednání Kolegia NKÚ dne 27. července 2015 bylo projednáno mj. následující:

10. jednání Kolegia NKÚ dne 27.7.2015
Foto: NKÚ
Popisek: NKÚ

Návrh rozpočtu kapitoly 381 - Nejvyšší kontrolní úřad na rok 2016

Změna plánu kontrolní činnosti na rok 2015 v kontrolní akci č. 15/20 "Investiční pobídky jako nástroj aktivní politiky zaměstnanosti" (změna v položce Kontrolované osoby - doplňuje se)

Změna plánu kontrolní činnosti na rok 2015 v kontrolní akci č. 15/24 "Peněžní prostředky určené k naplňování cílů společné migrační a azylové politiky Evropské unie" (změna v položce Kontrolované osoby - upřesňuje se)

Odvolání v kontrolní akci č. 14/25 "Účetnictví Ministerstva financí jakožto správce kapitol státního rozpočtu Ministerstvo financí, Státní dluh, Operace státních finančních aktiv a Všeobecná pokladní správa" (odvolání kontrolované osoby Ministerstvo financí)

Odvolání v kontrolní akci č. 14/36 "Peněžní prostředky vynakládané na nákup služeb stravování, facility managementu a střežení objektů v resortu Ministerstva obrany" (odvolání kontrolované osoby - Ministerstvo obrany)

Odvolání v kontrolní akci č. 14/41 "Peněžní prostředky vynakládané Ministerstvem obrany na zajištění úkolů biologické ochrany" (odvolání kontrolované osoby - Ministerstvo obrany)

Kontrolní závěr z kontrolní akce č. 14/25 "Účetnictví Ministerstva financí jakožto správce kapitol státního rozpočtu Ministerstvo financí, Státní dluh, Operace státních finančních aktiv a Všeobecná pokladní správa"

Kontrolní závěr z kontrolní akce č. 14/32 "Peněžní prostředky určené na výstavbu trasy A pražského metra"

Kontrolní závěr z kontrolní akce č. 14/34 "Vznik Státního pozemkového úřadu na základě zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém úřadu a o změně některých souvisejících zákonů, a jeho hospodaření s majetkem a peněžními prostředky státu"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…