Spojení kreativity studentů a zkušeností největších firem – Youth to Business fórum může začít

24.05.2012 9:30

Youth To Business Fórum 2012 je jedinečný projekt, který umožní 200 talentovaným a proaktivním studentům získat vzdělání, tréningy a sdílet své nápady s největšími společnostmi v ČR udávajícími trendy v oblasti byznysu. Představuje tak skvělou příležitost prodiskutovat s firmami a ostatními studenty jak to skutečně chodí ve světě obchodu.

Spojení kreativity studentů a zkušeností největších firem – Youth to Business fórum může začít
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

Fórum, realizované za spolupráce se studentskou organizací AIESEC, je určeno pro všechny studenty vysokých škol, kteří mají zájem pracovat na své budoucí kariéře už teď, mají vizi, nadšení dozvědět se víc a udělat víc. Pro firmy je to naopak skvělá příležitost jak oslovit nejlepší studenty, diskutovat s nimi, získávat jejich názory a pracovat na reálných projektech, které jsou pro danou společnost právě aktuální.
.
Kdy a kde se můžete těšit na tento projekt s úžasnou myšlenkou? Fórum se uskuteční dne 24.5 na půdě Vysoké školy ekonomické. Během celého dne bude probíhat 10 vzdělávacích tréningů z oblasti managementu, koučinku a leadershipu, které budou doručovat zástupci nejlepších společností v ČR. Cenné rady a tipy poskytne například Česká Pojišťovna, Komerční Banka, KPMG a ČSOB. Letos se zúčastní i zástupci HUB Praha, kteří určitě zaujmou podnikavé studenty. Čestným hostem bude p. Heinrich Homola, bývalý CEO společnosti VITANA v současnosti pracující jako business angel a kouč, který se během svého workshopu podělí o bohaté zkušenosti ze světa businessu a podnikání.

Více informací o průběhu workshopů i samotnou možnost registrace najdete na stránkách projektu Youth to Business , http://y2b.aiesec.cz/ .

Youth to Business fórum přináší možnost být o krok napřed a být ve správným čase na správném místě, kde se snoubí zkušenost s kreativitou.

Pokud se chcete dozvědět více a být informováni o podobných workshopech, sledujte FB stránky mezinárodní studentské organizace AIESEC nebo se přihlaste k odběru novinek AIESEC Česká Republika.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tiskovky.info

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…