Ladislav Šticha se stal novým tiskovým mluvčím PVS

29.05.2012 12:16

Novým tiskovým mluvčím Pražské vodohospodářské společnosti se stává od 28. května 2012 bývalý televizní redaktor a mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Ladislav Šticha se stal novým tiskovým mluvčím PVS
Foto: Česká televize
Popisek: Ladislav Šticha u ocenění Dobrá značka

Ladislav Šticha je zkušeným mediálním odborníkem, který pracoval deset let jako televizní redaktor, pět let byl odpovědný za mediální komunikaci v rámci Ministerstva obrany a od roku 2007 působil jako vedoucí tiskového útvaru a tiskový mluvčí České televize. Nový tiskový mluvčí PVS ve funkci střídá Janu Almerovou, která na této pozici působila tři roky.

„Pražská vodohospodářská společnost je jedna z nejvýznamnějších organizací v hlavním městě s dopadem na více než milion obyvatel a pro spolupráci s médii a veřejností tady vidím obrovský prostor. Je to další hozená rukavice v mé kariéře a rád jsem ji zvednul,“ řekl Ladislav Šticha bezprostředně po svém nástupu. Generální ředitel PVS Petr Žejdlík jmenováním Ladislava Štichy pokračuje v budování nového týmu PVS. „Jsem rád, že budu spolupracovat s člověkem, který už mnohokrát v minulosti prokázal, že je mediálně zkušeným expertem,“ uvítal novou posilu Petr Žejdlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …