Český rozhlas má nového náměstka pro správu a provoz

31.05.2012 20:00

Generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan jmenuje od 18. června svého nového náměstka pro správu a provoz, kterým se stane Ing. Ladislav Musil. Peter Duhan to dnes oznámil na veřejné schůzi Rady Českého rozhlasu.

Český rozhlas má nového náměstka pro správu a provoz
Foto: rozhlas.cz
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Ve funkci náměstka generálního ředitele pro správu a provoz končí k 15. červnu po vzájemné dohodě PhDr. Oldřích Šesták. „Rád bych panu doktoru Šestákovi poděkoval za vykonanou práci a popřál mu hodně štěstí v osobním i pracovním životě,“ řekl Peter Duhan.

Sekce správy a provozu, v jejímž čele stojí náměstek generálního ředitele pro správu a provoz je jednou ze tří základních sekcí Českého rozhlasu a zahrnuje Ekonomický odbor Odbor techniky, Odbor správy a majetku a Útvar rozhlasových poplatků.

„Od nového náměstka očekávám nové myšlenky a nové impulsy pro další práci Sekce správy a provozu a jsem přesvědčen, že v jeho osobě získává Český rozhlas díky jeho zkušenostem výraznou posilu,“ doplnil Peter Duhan.

Ing. Ladislav Musil vystudoval ekonomiku na Technické Univerzitě Ostrava. Pracoval v managementu mnoha firem, naposledy v České poště a Tatře Kopřivnice. V posledních letech působil jako nezávislý konzultant. Podílel se na přípravě restrukturalizačních plánů různých společností, zpracovával komplexní finanční analýzy. Má velké zkušenosti v oblasti finanční stabilizace firem a plánování změn v jejich organizační struktuře i činnosti.

MgA. Jakub Čížek
ředitel Odboru komunikace a vnějších vztahů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…