Nové infračervené teploměry společnosti Fluke nabízejí vysokou ochranu proti prachu, vodě a pádům

19.06.2012 13:40

Společnost Fluke Corporation, globální lídr v oblasti přenosných elektronických testů a měřicích technologií, představuje nové infračervené teploměry Fluke 62 Max a 62 Max+.

Nové infračervené teploměry společnosti Fluke nabízejí vysokou ochranu proti prachu, vodě a pádům
Foto: Fluke
Popisek: Společnost Fluke Corporation

Tyto odolné, přesné a snadno ovladatelné testovací přístroje jsou odolné proti prachu, vodě a pádům, a jsou proto ideální pro drsné podmínky, ve kterých pracují technici při údržbách v elektronických, servisních, HVAC, zpracovatelských a průmyslových zařízeních.

Teploměr Fluke 62 Max/62 Max+ má tyto funkce:

Odolný výkon: Odolá pádu ze 3 metrů na dřevěnou podlahu.

Odolnost proti vodě a prachu: Stupeň krytí IP54 zajišťuje odolnost za deště, proti stříkajícím kapalinám, prachu a špíně.

Malý se snadným ovládáním: Digitální teploměry malé tak, že je klidně celý den můžete nosit na opasku, měří okamžitě po stisknutí spouště a jejich podsvícený displej je snadno čitelný z širokého úhlu.

Dva lasery (62 MAX+): Dva rotační lasery zajišťují přesné určení velikosti měřeného místa.

Teploměr Fluke 62 Max je ideální pro rychlé kontroly teplot systémů k okamžitému odhalení výrazně horkých míst, které znamenají elektrické nebo elektromechanické poruchy nebo nežádoucí tok příchozího/odchozího vzduchu v pláštích budov. Protože není při infračerveném měření třeba kontakt s měřeným povrchem, technici mohou pracovat z bezpečné vzdálenosti, daleko od pohybujících se strojů nebo elektrických spojení pod proudem. To je zásadní i pro oblast gastronomie, kdy nedochází ke kontaktu s potravinami, a je tak vhodný pro kontrolu teploty chlazených i mražených produktů, případně servírovaných pokrmů.

Teploměr 62 Max má poměr vzdálenost/průměr 10 : 1 a měří teploty od -30 °C do 500 °C s přesností měření ±1,5 %. Teploměr 62 Max+ má poměr vzdálenost/průměr 12 : 1 a měří teploty od -30 °C do 650 °C s přesností měření ±1,0 %.

Oba infračervené teploměry pracují na jedinou baterii typu AA.

Více informací o teploměrech naleznete zde: http://www.fluke.cz

O společnosti Fluke

Společnost Fluke, založená v roce 1948, je významný světový výrobce kompaktních profesionálních elektronických měřicích přístrojů. Zákazníky společnosti Fluke jsou technici, konstruktéři, elektrikáři a metrologové, kteří instalují, vyhledávají poruchy a spravují průmyslové elektrické a elektronické vybavení nebo kalibrační procesy.

Fluke je registrovaná obchodní známka společnosti Fluke ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Uvedené názvy existujících společností a produktů mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Další informace naleznete na webu společnosti Fluke.

Sledujte společnost Fluke na síti Facebook (www.facebook.com/flukeczsk).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…