SAP a Ashoka Changemakers oznámili iniciativu, která pomáhá podnikatelům

20.06.2012 17:32

Společnosti SAP a Ashoka Changemakers představují celosvětovou soutěž, jejímž cílem je pomoci v růstu začínajícím podnikatelům a malým firmám.

SAP a Ashoka Changemakers oznámili iniciativu, která pomáhá podnikatelům
Foto: changemakers.com
Popisek: Ashoka - logo

Oznámení je součástí iniciativy společnosti SAP, která by měla malým a středním firmám pomoci stimulovat ekonomický růst, inovace a tvorbu pracovních míst. To je také klíčem k dlouhodobému úspěchu SAP. Podle SAP jsou malé podniky a podnikatelé motorem ekonomického růstu a skrývají v sobě výrazný potenciál.

Soutěž The Power of Small (Síla malých) byla spuštěna dnes 20. června 2012. Usiluje o nalezení partnerství a inovativních strategií, které by malým firmám umožnily růst a prosperovat i v obtížných podmínkách. Účastníci soutěže mohou své projekty předkládat do 5. září 2012. Vyhodnocení soutěže bude založeno na kritériích inovativnosti, společenského dopadu a udržitelnosti. Čtyři vítězové získají každý 10 000 amerických dolarů a zdarma technologii a prostor k prezentaci na konferenci SAPPHIRE® NOW, která se letos v listopadu uskuteční v Madridu.

Další informace o soutěži naleznete na webu www.changemakers.com/powerofsmall.

Ashoka Changemakers je komunita, které spojuje společensky odpovědné podnikatele po celém světě. Prostřednictvím této platformy sdílejí její účastníci nápady a inspiraci a vyměňují si zkušenosti s cílem řešit ty nejpalčivější společenské problémy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…