GTS Czech zajistí v rámci projektu KIVS nové služby pro Státní veterinární správu

21.06.2012 15:05

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) poskytne Státní veterinární správě (SVS) služby IP VPN a housing v datovém centru a propojí tak zhruba 210 jejích krajských a okresních poboček včetně všech lokálních pracovišť.

GTS Czech zajistí v rámci projektu KIVS nové služby pro Státní veterinární správu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Kontrakt v hodnotě 5 milionů Kč byl podepsán v březnu tohoto roku. Nově poskytované služby jsou součástí strategie poskytování datových a hlasových služeb v rámci projektu Komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS), na které se GTS Czech podílí od roku 2007.

„Jsme velice potěšeni, že spolupráce s veřejným sektorem i nadále bezvadně funguje a stát již nepreferuje služby dominantního operátora. Díky naší dlouhodobé strategii a neustálému zlepšování našich služeb tak můžeme naplňovat veškerá očekávání, která naši zákazníci jak z veřejné, tak soukromé sféry mají. Důraz klademe nejen na vysokou kvalitu služeb, ale také na úspory, které jsou zejména v oblasti veřejné správy klíčové,“ říká Michal Ruda, ředitel strategických projektů GTS Czech.

Prostřednictvím služby IP VPN propojí GTS zhruba 210 lokalit Státní veterinární správy. Kromě této služby poskytne SVS také služby housingu v jednom z pražských datových center.

Služba GTS IP VPN umožní snadno, efektivně a bezpečně propojit všechny pobočky do jediné privátní sítě. Tato síť pomůže výrazně snížit provozní náklady na spolehlivou komunikaci uvnitř firmy či instituce. Služba je vhodná k jednoduchému propojení lokálních počítačových sítí s možností kombinace datových, hlasových i internetových služeb.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru.

S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…