AVG Technologies obdržela prestižní ocenění Useful Social Media Award 2012

22.06.2012 9:01

AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 114 milionů aktivních uživatelů, hrdě oznamuje, že získal prestižní ocenění za využívání sociálních médií Most Social Business 2012. Ocenění získal v rámci slavnostního ceremoniálu Useful Social Media Awards 2012, který byl součástí summitu na téma korporátního využívání sociálních médií v New Yorku.

AVG Technologies obdržela prestižní ocenění Useful Social Media Award 2012
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

AVG obsadila nejvyšší příčku a porazila tak více než 100 firem, které se do soutěže přihlásily. Do užší nominace se společnost dostala poté, co ji v prvním kole vybralo více než 50 tisíc hlasujících. O vítězi pak rozhodla odborná porota, která se skládala z nejvýznamnějších specialistů na korporátní využití sociálních médií.

AVG Technologies jako první společnost poskytující bezpečnostní software dosáhla jednoho milionu fanoušků na Facebooku, na Twitteru se počet aktivních následovníků přehoupl přes 100 tisíc. Fanoušci se výrazně zapojují i přes LinkedIn, blog společnosti nebo YouTube.
„Jsme velmi hrdí na naše úspěchy ve světě sociálních médií a také na to, že jsme obdrželi toto ocenění, obzvláště když si uvědomíme, jak těžká tu byla konkurence,“ řekla Jill Hunley, vicepresidentka AVG pro globální sociální média.

Podle vyjádření odborné poroty „si právě AVG nejvíce zaslouží vyhrát, a to z mnoha důvodů – jedním z hlavních je jejich holistický a komplexní přístup k sociálním médiím. To, jakým způsobem se společnost integrovala do různých obchodních sfér, je úžasné, je lídrem nejen ve svém vlastním oboru, ale podle nás i napříč všemi obory“. Dále dodali: „Nejde ovšem jen o to. Způsob, jakým využívají sociální média k tomu, aby získali zpětnou vazbu na produkty, a jak jsou schopni tyto informace zapojit přímo do vývojového procesu jednotlivých produktů, je jedinečný co do rozsahu i významu. Jsou skutečně společností, která umí využívat sociální média tak, aby pracovala nejen pro ně.“

Useful Social Media, pořadatel ankety, patří mezi uznávané autority na poli využití sociálních médií pro korporátní účely.

Zůstaňte v kontaktu s AVG na sociálních médiích
•    Pro aktuální zprávy sledujte AVG na Twitteru: www.twitter.com/officialAVGnews  
•    Nové trendy a analýzy ze světa malých podniků sledujte na blogu AVG pro malé podniky na http://small-business.blog.avg.com/
•    Staňte se fanouškem AVG na Facebooku: http://www.facebook.com/AVGFreeCZ


O společnosti AVG Technologies (NYSE: AVG)
Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na 114 milionů aktivních uživatelů k 31. březnu 2012 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnost, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ceskamedia.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…