ČRo: Jablonečtí oslavovali Den otců

23.06.2012 18:57

Den otců je novodobý svátek, který se slaví již ve více než čtyřiceti zemích světa, a město Jablonec nad Nisou při této příležitosti zorganizovalo zábavné odpoledne pro celou rodinu. Tento den vždy připadá na třetí červnovou neděli, která byla letos doprovázena typickým letním počasím.

ČRo: Jablonečtí oslavovali Den otců
Foto: Český rozhlas
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Tatínkové s rodinami se zúčastnili prohlídek policejní, hasičské a vojenské techniky. Pro zájemce byly také připraveny ukázky první pomoci a záchrany tonoucího. Nejen sportovní nadšenci využili možnosti skoků na obří trampolíně. Zvýšit si adrenalin v těle mohli také odvážlivci v lanovém centru.   

Český rozhlas Sever byl nejen mediálním partnerem akce, ale osobně byl na místě se svým protomýmem a umožnil těm nejmladším zasoutěžit si o zajímavé hračky. Klání probíhalo ve dvou disciplínách. Ti nejlepší bojovníci odcházeli s výhrou a úsměvem na rtech. V tento slavností den jsme měli příležitost rozzářit nejedno dětské oko, a proto žádný soutěžící neopustil náš promo stan, aniž by neobdržel alespoň cenu útěchy.  

Pro návštěvníky byl přichystán také bohatý doprovodný hudební program, ve kterém se na pódiu vystřídali nejen začínající muzikanti z DDM Vikýř, ale také dívčí kapela Berušky. Moderní country a folk roztančil všechny přihlížející. Zlatým hřebem celého dne bylo vystoupení skupiny Hop Trop v čele s věhlasným zpěvákem Samsonem Lenkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…