Martin Brix finančním ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika

25.06.2012 17:21

Martin Brix (38) byl k 1. červenci jmenován finančním ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika, tuzemské pobočky světového lídra operativního leasingu automobilů.

Martin Brix finančním ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika
Foto: LeasePlan
Popisek: Martin Brix, finanční ředitel společnosti LeasePlan Česká republika

Do Prahy se vrací po pěti letech, které strávil v pozici finančního ředitele rumunského zastoupení skupiny LeasePlan. To bylo založeno v roce 2007 za výrazné asistence české pobočky a Martin Brix měl zásadní vliv na jeho dynamický rozjezd, který je považován za jeden z nejúspěšnějších v historii celé skupiny.

Před odchodem do Rumunska Martin Brix pracoval osm let v české pobočce, tři roky jako Credit Analyst a pět let coby Risk Manager. Jeho hlavním úkolem po návratu do České republiky bude přispět k růstu portfolia společnosti. Martin Brix ve funkci nahradí Pavla Hakena, který byl finančním ředitelem firmy dvanáct let.

Nový finanční ředitel společnosti LeasePlan Česká republika vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, je ženatý a má tři děti. Mezi své koníčky řadí rodinu, cestování a horskou turistiku.

LeasePlan je globálním i tuzemským lídrem v operativním leasingu automobilů – profesionální správě firemních autoparků. Je zastoupen ve 30 zemích a jeho celkový vozový park čítá 1,3 milionu automobilů. Díky unikátnímu řešení account managementu LeasePlan dlouhodobě obhospodařuje klienty s různou velikostí flotil, kdy se každému zákazníkovi věnuje tým profesionálů. V roce 1996 přivedl operativní leasing do České republiky a stal se jedničkou tuzemského trhu. Dnes tady pečuje o autoparky přibližně tisícovky klientů a ve své flotile má více než 17 tisíc vozidel. Více informací na: www.leaseplan.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …