GTS dodá hlasové a mezinárodní VPN služby britské společnosti Penzias

26.06.2012 16:42

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední telekomunikační operátor s vlastní sítí ve střední a východní Evropě, vytvoří v Polsku, Rumunsku a Maďarsku virtuální privátní síť (VPN) a zajistí hlasové služby firmě Penzias – britské společnosti spravující telekomunikační systémy pro kancelářské budovy.

GTS dodá hlasové a mezinárodní VPN služby britské společnosti Penzias
Foto: Archiv
Popisek: GTS

GTS bude jako dodavatel společnosti Penzias uzavírat smlouvy na správu IT kancelářských budov ve střední a východní Evropě a budovat vícečetná propojení několika míst prostřednictvím VPN ve třech zemích regionu – v Polsku, Rumunsku a Maďarsku.

Síť VPN obslouží 3000 firemních uživatelů – především nájemců kancelářských prostor spravovaných společností Penzias. GTS také vytvoří síť SIP Trunk, která bude využívána pro hovory v Polsku, Maďarsku a v Rumunsku.

„Na spolupráci s Penzias se již velice těšíme. Jako jediný operátor v regionu můžeme využít svou vlastní infrastrukturu v Polsku, Rumunsku i v Maďarsku a zajistit tak bezpečné a vysoce spolehlivé služby. Doufáme, že toto je pouze začátek naší vzájemné spolupráce v rámci regionu,“ říká Piotr Sieluk, generální ředitel GTS Poland.

„GTS byl jediný dodavatel, který nám byl schopen poskytnout komplexní servis ve všech třech zemích střední a východní Evropy, ve kterých v současné době působíme. Finální rozhodnutí pro výběr GTS proběhlo na základě jejich nabídky nákladově efektivního řešení, postaveného na využití flexibilní ethernetové technologie,“ říká Randy Williamson ze společnosti Penzias.

S cílem zajistit ten nejvyšší stupeň bezpečnosti budou všechny služby poskytované GTS zajištěny dodatečnou zálohou. Přístup k internetu bude zajištěn prostřednictvím přístupového bodu umístěného v moderním datacentru GTS v Piasecznu.

O Penzias:
Penzias je přední poskytovatel řízených telekomunikačních a IT služeb především pro kancelářská centra napříč Evropou. Penzias vlastní a spravuje klíčovou síťovou strukturu k poskytování řízených telekomunikačních a IT služeb v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Holandsku, Belgii, Velké Británii, Irsku a Francii. Široká škála našich hlasových a datových služeb využívá nejnovější dostupné telekomunikační technologie s cílem zajistit maximální možnou flexibilitu a nízké náklady pro naše zákazníky - kancelářská centra. Pro více informací navštivte prosím www.penzias.co.uk.

O skupině GTS:
Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…