Na dovolenou s kreditní kartou ČSOB

02.07.2012 11:53

ČSOB v letních měsících podpoří prodej kreditních karet kampaní. Každý klient, který si od 2. července do 31. srpna u ČSOB pořídí kreditní kartu a do 16. září s ní alespoň pětkrát zaplatí (každý nákup v minimální výši 200 Kč), získá poukázku v hodnotě 500 Kč na pohonné hmoty v síti čerpacích stanic OMV.

Na dovolenou s kreditní kartou ČSOB
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Kampaň podpoříme formou minipořadů a sponzorské znělky ve vybraných rádiích a také si o ní budete moct přečíst v lifestylových časopisech. Samozřejmostí budou standardní materiály na pobočkách ve formě letáků a plakátů. Samotná mediální kampaň poběží do konce července.

„Pomocí kampaně, která se ponese v duchu cestování, chceme ukázat, jak může být kreditka praktická především na letní dovolené. Pokud si na cesty chcete koupit fotoaparát nebo si plánujete v zahraničí půjčit auto, ČSOB Kreditní karta se vám bude hodit. Díky bezúročnému období máte na uhrazení svých výdajů až 55 dní. A váš fotoaparát je navíc pojištěn ještě 6 měsíců od pořízení pro případ nečekaných událostí,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

ČSOB Kreditní karta nabízí mnoho výhod. Kromě bezúročného období až 55 dní klienti zdarma získají pojištění zakoupeného zboží proti odcizení, poškození nebo zničení a prodlouženou záruku o 1 rok na široký sortiment zboží. Ke kartě si mohou klienti také dokoupit výhodné cestovní pojištění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …