OMNIPOL: Systém DAS je spolehlivý

03.07.2012 19:30

Společnost OMNIPOL a. s. nemá k dispozici kompletní zprávu kontrolní komise Ministerstva obrany ČR, proto se k jejímu obsahu nemůže vyjadřovat.

OMNIPOL: Systém DAS je spolehlivý
Foto: Archiv
Popisek: Omnipol

Na základě dílčích informací však prohlašuje, že v žádném případě nejsou existující nedostatky zásadního a neřešitelného charakteru. Pokud jde o systém DAS – systém pasivní ochrany, jenž slouží k signalizaci ohrožení letounu a odvrácení hrozby útoku – prokázal při posledních náročných testech ve Velké Británii stoprocentní spolehlivost. Armáda ČR dnes disponuje letadly, kterým nic nebrání ani v plném využívání při výcviku pilotů ani v nasazení do běžného provozu.

Společnost OMNIPOL a. s. intenzivně spolupracuje se španělským výrobcem i Armádou ČR na vyřešení všech stávajících nedostatků, které však nemají zásadní vliv na provoz letounů. OMNIPOL a. s. vyvíjí veškeré úsilí, aby k odstranění k dnešnímu dni existujících minoritních nedostatků došlo v co možná nejkratším termínu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: OMNIPOL

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…