Už třetí jednotka STADLER pro LEO Express se připravuje na svou show

12.07.2012 14:00

Jednotku s označením 480.003 přebrali odborníci LEO Express z rukou konstruktérů firmy STADLER na konci června.

Už třetí jednotka STADLER pro LEO Express se připravuje na svou show
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Oproti dvěma již přebraným jednotkám nebudou první „kroky“ této vést na zkušební okruh do Velimi.

Firma STADLER si vybrala právě tento vlak jako perlu pro letošní Mezinárodní veletrh kolejových vozidel InnoTrans 2012 v Berlíně. Ve dnech 18. – 21. 9. mohou tak návštěvníci prestižního veletrhu shlédnout na vlastní oči nejmodernější vlaky, které budou od prosince 2012 vozit své cestující na trase Praha – Ostrava.

Super luxusní třída Premium, všudypřítomné LCD obrazovky, speciální místa pro handicapované, moderní toalety – to je jen výčet požadavků, které před lety zazněly z úst představitelů LEO Express a které nyní, převedené do reality, představují špičku v možnostech vlakové přepravy.

Na stánku společnosti LEO Pool, která projekt vlaků LEO Express spolufinancuje, dojde i ke slavnostnímu předání pomyslného klíče od vlaku, který převezme Leoš Novotný, předseda představenstva LEO Express a.s. „Převzetí tohoto klíče je dalším, nikoliv posledním z kroků na naší cestě za úspěšným spuštěním plného provozu“, připomíná Leoš Novotný. V hale číslo 4, číslo stánku 106 čeká na návštěvníky nejen plně vyškolený personál, včetně představitelů managementu LEO Express, který bude připraven zodpovědět technické dotazy. Pro širokou veřejnost je připravena na 18. září i ukázka živé hudby či originálních kreseb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…