MÉDEA obhájila prvenství mezi mediálními agenturami

22.07.2012 20:31

Mediální agentura MÉDEA obhájila dle žebříčku mezinárodní společnosti RECMA prvenství mezi mediálními agenturami na českém trhu. MÉDEA dosáhla za rok 2011 mediálního obratu 191 milionů EUR, což žádná jiná agentura v České republice loni nepřekonala. MÉDEA si tak dokázala udržet pozici lídra ve svém oboru a navíc oproti roku 2010 zvýšila mediální obrat o 15 %.

MÉDEA obhájila prvenství mezi mediálními agenturami
Foto: Médea
Popisek: MÉDEA uhájila své prvenství před druhým MediaComem. Na třetím místě se v žebříčku umístila agentura OMD.

„Z úspěchu MÉDEY mám samozřejmě radost,“ říká Jaromír Soukup, CEO MÉDEA GROUP. „Dostat se na špičku je těžké v každém oboru, ale ještě těžší je, se tam udržet. Proto bych chtěl poděkovat všem našim obchodním partnerům za spolupráci, která je pro nás velmi důležitá a zároveň motivující k rozvoji dalších služeb,“ dodává Soukup.

MÉDEA uhájila své prvenství před druhým MediaComem. Na třetím místě se v žebříčku umístila agentura OMD.

Hlavním kritériem pro sestavení prestižního žebříčku RECMA Global Billings Rankings 2011 byl mediální obrat, do průzkumu bylo zapojeno celkem 61 zemí z celého světa. Z výsledků vyplývá, že je pouze sedm zemí, kde roli lídra trhu zastává nezávislá mediální agentura – a Česká republika k nim patří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…