VMware: Soutěž Odvážný plán – cesta k úspěchu se chýlí ke konci

23.07.2012 12:05

Méně než dva týdny zbývají do konce soutěže „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ o software a služby VMware za 20 tisíc dolarů.

VMware: Soutěž Odvážný plán – cesta k úspěchu se chýlí ke konci
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Soutěž společnosti VMware „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ (www.thinkingbigcompetition.com) je v plném proudu a jsme svědky zajímavých nápadů od malých a středních firem z Evropy, Středního východu a Afriky. Ačkoli zbývají jen dva týdny, stále je možnost zúčastnit se soutěže a vyhrát software a služby společnosti VMware v hodnotě 20 000 dolarů. Účastníci musí v méně než 200 slovech shrnout, jak by kromě snížení nákladů využili virtualizační a cloudovou technologii VMware pro přeměnu svého podnikání.

„Ambiciózní malé organizace jsou hlavní součástí našeho podnikání a navíc nejlépe vyhovují flexibilní povaze virtualizace a cloud computingu,“ řekl John Churchhouse, ředitel pro malé a střední firmy v regionu EMEA. „Virtualizace zpřístupnila úrovně IT infrastruktury, které byly dosud poskytovány fyzicky a on-premise, takže byly nepřiměřeně drahé a složité. My bychom rádi zajistili, aby co nejvíce firem mohlo využívat vysokého potenciálu virtualizace a cloud computingu.“

Příležitost pro partnery

Tato soutěž sice klade důraz na malé organizace, ale zároveň nabízí skvělou příležitost partnerům VMware, kteří se mohou zviditelnit, dozvědět se více o stávajících zákaznících a jejich plánech i o nových zákaznících, kteří se s virtualizací a cloud computingem teprve seznamují.

„Tato spolupráce často vede k dalším možnostem v souvislosti s vyššími příjmy našich partnerů. Výzkum společnosti VMware ukazuje, že každé jedno euro utracené na virtualizaci serverů přinese dalších třináct euro v doplňkových produktech, jako jsou dodatečné služby, hardware a software, takže partneři čerpají výhody i z dlouhodobého hlediska,“ řekl Churchhouse.

Čím zaujmout porotu?

VMware hledá soutěžící, kteří se umí oprostit od pouhých úvah o snížení nákladů a mají větší plány. S tím, jak se virtualizační infrastruktura stává normou, společnosti jsou nuceny přemýšlet o provázanosti podnikání, zotavení po havárii, přístupu k aplikacím z různých přístrojů a jak přesunout klíčové operace do cloudu.

Jak se zúčastnit

  • Pro účast v soutěži musí firmy napsat příspěvek ne delší než 200 slov a odeslat ho prostřednictvím internetové stránky soutěže „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ (www.thinkingbigcompetition.com) do 31. 7. 2012.
  • Účastníci by měli nastínit pádné důvody pro využití řešení VMware, předvést kreativitu, schopnost inovativního využití technologií VMware a vysvětlit, jaké produkty by ve své firmě využili. Soutěžící zároveň musí vysvětlit, jak by změřili efekt, který by případná výhra přinesla jejich firmě, ať už z hlediska firemních výsledků nebo proměny podnikání.
  • Firmy, které se chtějí soutěže zúčastnit, musí mít méně než 1000 zaměstnanců a být registrované v jedné z následujících zemí: Belgie, Česká republika, oblast Dubaje, Francie, Irsko, Itálie, Izrael, Jižní Afrika, Německo, Nizozemí, Polsko, Rakousko, Spojené království, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko nebo Turecko.

Z deseti finalistů, které porota zhodnotí jako nejzajímavější, bude následně vybrán jediný vítěz. Vyhlášení proběhne na konferenci VMworld 2012 v Barceloně.

Více informací o podmínkách soutěže a návod, jak se zúčastnit, naleznete na internetových stránkách soutěže.

Další praktické rady od porotců naleznete na oficiálním blogu VMware (v angličtině).

O VMware
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 3,77 miliardy USD v roce 2011 má VMware více než 350 tisíc zákazníků a 50 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.