Olympionici reprezentují Česko nejen sportem

27.07.2012 0:00

(Nové Město nad Metují) Hodinky PRIM na letošní Olympiádě v Londýně doplní outfit pro slavnostní ceremoniál, na vyhlašování vítězů a dále pro volný čas. Společným prvkem výbavy olympioniků je tradiční česká výroba. Tu splňují právě hodinky značky PRIM z Nového Města nad Metují.

Olympionici reprezentují Česko nejen sportem
Foto: Elton hodinářská
Popisek: Hodinky PRIM CZECH TEAM I - sběratelská kolekce pro fanoušky českých olympioniků.

Společnost ELTON hodinářská, a. s. právní nástupce a pokračovatel v tradiční výrobě českých hodinek nesoucí označení Czech Made, se rozhodla u příležitosti letošních olympijských her české sportovce podpořit kolekcí hodinek. Tyto hodinky si ale bude moci zakoupit i veřejnost. Z každých prodaných hodinek, poputuje určité procento z ceny konkrétního modelu zpět do Českého olympijského výboru a tedy zpět ke sportovcům. Olympijské hodinky lze koupit přímo v továrně v Novém Městě nad Metují, v podnikové prodejně v Praze, u smluvních partnerů, ale také přímo v Londýně v průběhu Olympijských her v expozici Českého domu.

Olympijská kolekce hodinek se skládá z quartzových hodinek CZECH TEAM, dále ze dvou modelů vybavených automatickým strojkem české výroby, SPORT IGEN v červené barvě a luxusní společenský model DIPLOMAT, jímž budou obdarováni všichni medailisté. Náramkové sportovní hodinky CZECH TEAM jsou k dispozici ve čtyřech barevných variantách, a to v barvách trikolory, červená, modrá a bílá, doplněné o neutrální černou. Hodinky CZECH TEAM byly vyrobeny speciálně ku příležitosti konání olympiády ale jejich symbolika je nadčasová a předurčuje českou sounáležitost, hrdost a soudržnost.

Hodinky Prim k příležitosti LOH London 2012

ELTON hodinářská, a.s., z Nového Města nad Metují je výrobce tradičních českých hodinek značky PRIM, je ryze česká soukromá firma, která je zakladatelem a zároveň jediným nositelem více než šedesátileté tradice výroby náramkových hodinek v České republice. Současná výroba navazuje na bohatou historickou tradici, rozvinula ji a obohatila o zcela nové přístupy ve vztahu k zákazníkovi. Společnost se dnes zaměřuje zejména na mechanické hodinky, vyrobené na zakázku, přímo dle individuálních přání každého zákazníka. Zákazník jako budoucí majitel hodinek dostává ten nejširší prostor k tomu, aby určil konečnou podobu svých hodinek.

ELTON hodinářská

je oficiálním dodavatelem Českého olympijského týmu 2009 – 2012.

www.prim.cz

 

reklama

autor: Redakce

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…