VMware jmenován lídrem v hodnocení Magic Quadrant

30.07.2012 21:36

Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW), globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, oznámila, že ji agentura Gartner, Inc., zařadila do kvadrantu lídrů v rámci svého hodnocení Magic Quadrant 2012 v oblasti virtualizační infrastruktury pro servery x86. (1)

VMware jmenován lídrem v hodnocení Magic Quadrant
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Dle společnosti Gartner „již virtualizace překročila padesát procent celkového vytížení serverů a pokračuje v růstu.“ Zpráva dále uvádí, že: „trh s virtualizační infrastrukturou pro servery x86 je pilířem dvou velmi důležitých tržních trendů, které vzájemně souvisí a částečně se překrývají – modernizace infrastruktury a cloud computingu. Virtualizace je základem pro poskytování infrastruktury jako služby (IaaS) a bude využívána pro zřízení privátních, veřejných a interoperativních hybridních cloudových služeb.“

„Společnost VMware celé desetiletí investovala do virtualizace za účelem vytvoření cloudových operací, které povedou ke špičkové automatizaci, flexibilitě a efektivitě. Z této investice teď těží zákazníci VMware všech velikostí,“ uvedl Rick Jackson, ředitel pro marketing společnosti VMware. „Jsme přesvědčeni, že naše umístění v kvadrantu lídrů jen podtrhuje fakt, že VMware má vizi, strategii a nabídku, která pomůže zákazníkům proměnit jejich IT prostředí a dostát závazkům v oblasti cloud computingu.“

Uznání a úspěchy v oboru

VMware vSphere® je nejrozšířenější virtualizační platforma na světě. Široce ji využívají jak velké společnosti, tak malé a střední firmy (SMB) i poskytovatelé veřejných cloudových služeb. Je základem rostoucího trhu virtuálních desktopů (VDI).

  • V uplynulém roce vzrostl počet zákazníků VMware celosvětově na více než
    350 000 a zahrnuje i 100 % společností zařazených v žebříčku Fortune 100.
  • Ve 26 zemích po celém světě v současnosti funguje více než 125 ověřených veřejných cloudů VMware vCloud®.
  • Přes 2000 nezávislých prodejců softwaru (ISV) tvoří podporu pro více než 3 600 aplikací běžících na VMware vSphere.

Úplnou zprávu o hodnocení Magic Quadrant v oblasti virtualizační infrastruktury pro servery x86 naleznete na následující adrese: http://www.gartner.com/reprints/vmware?id=1-1B2IRYF&ct=120626&st=sg

O hodnocení Magic Quadrant

Gartner nepodporuje žádného prodejce, produkt nebo službu uvedenou v rámci svých publikací a nedoporučuje uživatelům technologií, aby volili pouze mezi prodejci s nejvyšším hodnocením. Výzkumné publikace Gartner vyjadřují názor výzkumné společnosti Gartner a neměly by být vydávány za všeobecný fakt.

Agentura Gartner vylučuje jakékoliv záruky ať již výslovné či implicitní s ohledem na tento průzkum, včetně jakýchkoliv záruk prodejnosti nebo vhodnosti řešení pro konkrétní účely.

O VMware
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 3,77 miliardy USD v roce 2011 má VMware více než 350 tisíc zákazníků a 50 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

(1) Gartner „Magic Quadrant for x86 Server Virtualization Infrastructure“, Thomas J. Bittman, George J. Weiss, Mark A. Margevicius a Philip Dawson, 11. června, 2012

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…