Atmedia vyvinula novu mobilní aplikaci Atmedia SHR Service

06.08.2012 9:25

Mediální zastupitelství Atmedia vyvinulo novou - vylepšenou verzi mobilní aplikace pro zobrazení podílu stanic na sledovanosti s názvem Atmedia SHR Service.

Atmedia vyvinula novu mobilní aplikaci Atmedia SHR Service
Foto: hns
Popisek: Televize s monoskopem

Dříve byla aplikace dostupná jenom pro uživatele iPhonů, nyní je volně dostupná i pro vlastníky telefonů se systémem Android (verze 2.1 a vyšší).

Nová verze aplikace Atmedia SHR Service přináší kromě dat za Českou republiku i data za Polsko a v dohledné době i za Maďarsko. Navíc nabízí i mnoho praktických vylepšení. Například podíly na sledovanosti ve vybraných cílových skupinách – pro český trh jsou k dispozici data za nákupní cílové skupiny Atmedia, tedy diváky ve věku 15+, 15-54, 4-14 a 15-34 let. Aplikace umožňuje dle volby zobrazit podíly na sledovanosti za období posledního měsíce, či týdne a pro registrované uživatele i za poslední den.

Kromě většího množství informací nabízí mobilní aplikace Atmedia SHR Service novou grafiku a možnost navolení typu grafu pro lepší srozumitelnost a orientaci v datech.

Sekce novinky obsahuje aktuální informace o jednotlivých stanicích v portfoliu Atmedia, tiskové zprávy a také upoutávky na zajímavé filmy, pořady a samozřejmě informace týkající se samotné Atmedie. Vše podstatné tak bude k dispozici z první ruky.

Atmedia SHR Service  je k dispozici ke stažení zdarma – pro iOS v AppStore a pro Android v Google Play – vše na stránkách www.atmedia.cz.

„Jsme rádi, že Atmedia  může nabídnout uživatelům jednoduchý a přehledný nástroj, se kterým budou mít kdekoliv k dispozici rychlý přehled o vývoji podílů jednotlivých TV stanic na sledovanosti. Věříme, že zejména nyní, v období nástupu nových celoplošných digitálních TV, je to ten nejlepší dárek“ říká Rudolf Kukač, Sales Support Director Atmedia.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ceskamedia.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…