Pojeďte s Českými drahami výhodně na letní akce

05.08.2012 21:23

Návštěvníci vybraných hudebních festivalů a letních akcí s Českými drahami ušetří.

Pojeďte s Českými drahami výhodně na letní akce
Foto: Archiv
Popisek: Moderní regionální vlak RegioShark

Jako tradičně jim národní dopravce nabízí slevu VLAK+ ve výši 25 nebo 50 % z obyčejného jízdného. Stačí, když cestující u pokladny ČD nebo u průvodčího ve vlaku požádá o jízdenku na konkrétní akci a obdrží jízdenku z kterékoli stanice v ČR do místa jejího konání se slevou. Slevu mají ve stejné výši i děti do 15 let ze zvláštního jízdného pro děti. Výhodou je prodloužená platnost zpáteční jízdenky na vybrané akce.

Brutal Assault

Dnes zahájily České dráhy předprodej jízdenek VLAK+ Brutal Assault (sleva 50 % na jízdném). Festival se koná ve dnech 8. – 11. srpna 2012 v Jaroměři. První den platnosti zpáteční jízdenky může být 8., 9., 10. nebo 11. srpna 2012, poslední den platnosti bude vždy 12. srpna 2012. Pro cestu zpět musí být účast potvrzena orazítkováním jízdenky na přední (lícové) straně pamětním razítkem.

Držitelé In-karty si navíc mohou u pokladen ČD zakoupit vstupenku na festival se slevou 10 % (tj. 170,- Kč).

Chodrockfest

Ode dneška si mohou zákazníci Českých drah zakoupit v předprodeji také jízdenku VLAK+ na festival Chodrockfest (sleva 50 % na jízdném), který se koná 10. – 11. srpna 2012 v Domažlicích. První den platnosti zpáteční jízdenky do stanice Domažlice nebo Domažlice město může být 10. nebo 11. srpna 2012, poslední den platnosti bude vždy 12. srpna 2012. Pro cestu zpět musí být účast potvrzena orazítkováním jízdenky na přední (lícové) straně pamětním razítkem.

Flora Olomouc

Již tradičním partnerem Českých drah je olomoucké výstaviště. 9. srpna 2012 proto zahájíme předprodej jízdenek VLAK+ na letní etapu výstavy Flora Olomouc (sleva 25 % na jízdném), která se koná ve dnech 16. – 19. srpna 2012 v Olomouci. První den zpáteční jízdenky vydané do všech stanic začínajících názvem Olomouc se standardní dobou platnosti může být 16., 17., 18. nebo 19. srpna, pro cestu zpět musí být účast potvrzena orazítkováním jízdenky na přední (lícové) straně pamětním razítkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…