Český rozhlas Region, Vysočina obnovil vysílání

07.08.2012 19:57

V úterý 7. srpna v 5.00 hodin ráno začal Český rozhlas Region opět vysílat vlastní program. K dvoudennímu výpadku vysílání došlo kvůli havárii vody v domě na Masarykově náměstí v Jihlavě, ze kterého Český rozhlas Region vysílá.

Český rozhlas Region, Vysočina obnovil vysílání
Foto: Český rozhlas
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Po dvou dnech nepřetržité práce se podařilo technikům provizorně zprovoznit vysílací studio a vše s tím spojené. V úterý ráno tak tedy mohou posluchači Českého rozhlasu Region opět vstávat s Martinem Váňou.  

„Předem upozorňuji, že se jedná o provizorní vysílání a prosím všechny, aby byli shovívaví k technickým nesrovnalostem či k případným krátkým výpadkům. Sami totiž nevíme, co vyplavená technika vydrží,“ popisuje stav v Českém rozhlase Region Petr Hladík, pověřený řízením.  

Kompletní výměna poničené techniky by měla začít v průběhu příštího týdne. Po dobu oprav se vysílání Českého rozhlasu Region přestěhuje do přenosového vozu, který bude zaparkován na Masarykově náměstí před domem č. p. 42. Posluchači se tak mohou přijít podívat na to, jak se rozhlasové vysílání dělá a mohou si například nechat zahrát písničku na přání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…