UJAK: Den otevřených dveří představí tři eLearningové studijní obory

09.08.2012 13:02

Univerzita Jana Amose Komenského Praha s.r.o. nabízí svým studentům moderní a dostupnou distanční formu studia, která by jim umožnila efektivněji využít osobnostní a časový potenciál pro vlastní vzdělávání a rozvoj osobnosti.

UJAK: Den otevřených dveří představí tři eLearningové studijní obory
Foto: Redakce
Popisek: UJAK

“Získali jsme podporu Magistrátu hl. m. Prahy z prostředků ESF, Operační program Praha-Adaptabilita,“ řekl mluvčí univerzityJan Červenka. “Cílem podpory jsou inovace ve vzdělávání a náš podpořený projekt je zaměřen na vytvoření a ověření kompletního programu distančního studia pro 1. ročník ve třech bakalářských studijních oborech, a to Vzdělávání dospělých, Speciální pedagogika a vychovatelství a Sociální a mediální komunikace.“

V akademickém roce 2012/2013 proběhne již podruhé experimentální běh 1. ročníků bakalářského studia. Pro každý vybraný studijní program univerzita přijme do nově připraveného distančního studia skupinu max. 35 studentů. Tito studenti se stanou zároveň velmi důležitými partnery svých pedagogů, kteří pro ně elektronické studijní materiály připravili a budou zároveň jejich tutory v průběhu studia.

Více podrobností se zájemci dozví na Dni otevřených dveří 3. září 2012 v budově školy v Ostromečské ulici 8 v Praze 3 nebo u studijních referentek příslušného studijního programu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…