RegioJet startuje Žlutou bombu: tisíce jízdenek Praha – Ostrava jen za 145 Kč

10.08.2012 11:38

Železniční dopravce RegioJet startuje pod názvem Žlutá bomba jedinečnou nabídku. Do prodeje dává několik tisíc jízdenek za speciální nízkonákladovou cenu 145 Kč.

RegioJet startuje Žlutou bombu: tisíce jízdenek Praha – Ostrava jen za 145 Kč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlak firmy Regiojet

Při nákupu této jízdenky zaplatí zákazníci například na trase Praha – Ostrava pouze polovinu běžné ceny. K nákupu jízdenky není zapotřebí žádný slevový průkaz. V prodeji jsou jízdenky na vlaky IC RegioJet – například pro trasy Ostrava – Praha, Olomouc – Praha či Havířov – Praha, vše za jednotou cenu 145 Kč. Za tuto cenu lze koupit jízdenky také z či do Hranic na Moravě, Zábřehu na Moravě, Ústí nad Orlicí a Pardubic (vždy pro trasu, která standardně stojí více než 145 Kč). Nabídka platí i pro cesty v kombinaci vlaků IC RegioJet a autobusového spoje do Zlína. Jízdenky se prodávají na prodejních místech a přes internet. Nakupovat je možné do této neděle 12. srpna - větší šanci mají ti, kdo se rozhodnou co nejdříve. Součástí jízdenky je plný servis RegioJet – včetně rezervace místa, nápojů zdarma, připojení k internetu zdarma apod.

V prodeji jsou jízdenky za 145 Kč i na další trasy, a to na konec srpna a měsíc září. Prodej potrvá do této neděle.

„Přinášíme na železnici koncept, který se osvědčil u nízkonákladových leteckých společností. Chceme, aby si nás vyzkoušely tisíce zákazníků a vyrazili s námi ještě na konci léta na výlet nebo za přáteli – a to za skvělé ceny“, říká Peter Jančovič, koordinátor prodeje RegioJet a dodává: Další nabídky chystáme i do budoucna a budeme učit zákazníky cestovat vlakem nejlevněji bez toho, aby platili za slevy typu In-karta, které se postupně stávají přežitkem.“

Jako první bylo o akci Žlutá bomba informováno více než 20 tisíc fanoušků profilu RegioJet na sociální síti Facebook. Jízdenky jsou v prodeji od dnešního dne do nedělního večera nebo do vyprodání míst v jednotlivých spojích.

Prodej jízdenek Žlutá bomba za 145 Kč se řídí následujícími podmínkami:

  • Prodej jízdenek probíhá od středy 8. 8. do neděle 12. 8. nebo do vyprodání míst
  • Jízdenky se prodávají přes internetové stránky www.regiojet.cz  nebo přes prodejní místa RegioJet, Student Agency, Student Agency express a provizní prodejce jízdenek RegioJet (seznam prodejců: http://www.regiojet.cz/cs/submenu/kontakty/ )
  • Jízdenky je možné koupit na vybrané spoje jedoucí v období 18. 8. – 31. 8. a 4. 9. – 20. 9. 2012
  • Počet jízdenek je omezen na spoj a jednotlivé dny, celkový počet jízdenek v prodeji je více než 3200.
  • Jízdenky není možné vrátit, změnit, neuplatňují se na ně žádné další slevy a v rámci jednoho nákupu je možné koupit maximálně jízdenku pro dvě osoby

To, jestli je jízdenka za 145 Kč na daný spoj a dané datum stále v nabídce, se zákazník dozví tak, že se mu při zadání informací o spojení objeví na displeji právě cena 145 Kč. Stejně tak tuto cenu uvidí prodejce v rezervačním systému při prodej jízdenky zákazníkovi. Pokud se objeví cena 145 Kč, může si tuto jízdenku zákazník okamžitě koupit. Pokud se objeví standardní cena, znamená to, že jízdenky Žlutá bomba buď už byly na daný spoj vyprodány, nebo nejsou v nabídce.

Popularita vlaků IC RegioJet stále roste

Vlaky IC RegioJet přepravují aktuálně na trase mezi Prahou a Ostravskem denně cca 3400 cestujících. Měsíčně je to více než 100 tisíc zákazníků, kteří využívají služeb nejkomfortnějšího železničního spojení mezi Prahou a Ostravskem.

Za 10 měsíců provozu přitom vlaky IC RegioJet přepravily již více než 700 tisíc cestujících a jejich počet neustále roste – a to i během letních prázdnin. Hlavním motorem růstem obsazenosti se přitom během letních prázdnin stali zejména studenti do 26 let, kteří mohou ve vlacích IC RegioJet uplatnit studentskou slevu ve výši 25 %, a to aniž by v průběhu školního roku kamkoli dojížděli. Stačí se přitom prokázat pouze průkazem státem uznané střední či vysoké školy nebo mezinárodním průkazem ISIC. Hojně využívány jsou vlaky IC RegioJet také pro cesty k odletům na pražské ruzyňské letiště a na výlety do Prahy – například ve spojitosti výhodnými balíčky kombinující zlevněné jízdné a vstupné do největšího aquaparku v ČR – Aquapalace v Praze Čestlicích.

Po zavedení nových spojů od září plánuje RegioJet přepravovat na trase mezi Ostravskem a Prahou až 4500 cestujících denně a postupně se RegioJet plánuje stát hlavním železničním dopravcem na trase Ostravsko – Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…