Prima: Horečka (nejen) páteční noci. Zprávy FTV Prima měly „čtyřicítku“

21.08.2012 18:32

Prima family má za sebou další úspěšný týden. A s blížícím se podzimem se dá říci, že dozrává jako víno. A není sama, podobně sladké plody vydává například i sledovanost Zpráv FTV Prima či sobotního Prima kina.

Prima: Horečka (nejen) páteční noci. Zprávy FTV Prima měly „čtyřicítku“
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Zprávy FTV Prima upevňují svoji pozici na trhu – dalším důkazem je rekordní share v tomto roce. V pátek 17. srpna se podíl na sledovanosti hlavní zpravodajské relace s moderátory Sandrou Parmovou a Romanem Fojtou vyšplhal u CS D15+ na rovných 40 %.

Úspěšné nebyly jen páteční Zprávy, ale Prima family bodovala celý minulý týden, kdy zaznamenala svůj nejsilnější celotýdenní podíl na trhu v tomto roce jak v CS D15+ s 20,16 % share, tak u CS D15–54 se 17,41 % share.

Příznivce Prima family zaujal také sobotní film Mladé víno po osmé hodině, který si nenechalo ujít 631 tis. diváků s podílem na sledovanosti 23,75 %. Film režiséra Václava Vorlíčka s hvězdným hereckým obsazením byl nejsledovanější v čase svého vysílání v CS D15+.

Zdroj: ATO – Mediaresearch

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…