ČSOB vkladové bankomaty využívá stále více klientů

24.08.2012 9:30

Možnost pohodlného uložení peněz na účet přes vkladové bankomaty je mezi klienty ČSOB stále oblíbenější.

ČSOB vkladové bankomaty využívá stále více klientů
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Během první poloviny letošního roku si tímto způsobem klienti vložili na svá konta přes 3 miliardy korun. Od ledna do června bylo uskutečněno bezmála 175 tisíc vkladů, přičemž vklady využívají především podnikatelé.

„Obliba depozitních bankomatů v posledních měsících skutečně stoupá. Skvěle to ilustruje meziroční srovnání ledna 2011 s lednem letošním. Počet i objem vkladů přes tyto bankomaty vzrostl více než dvojnásobně,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Do konce roku 2012 bychom měli našim klientům nabídnout dalších 22 vkladových bankomatů po celé České republice a dostat se tak celkově na 80,“ dodává Jana Opršalová. 

Vkladové bankomaty mají klienti ČSOB k dispozici již od roku 2009 a jejich počet postupně narůstá. Klienti mohou služeb bankomatů, které umožňují hotovost nejen vybírat, ale také vkládat, využít už na 58 místech po celé České republice. Vkladové bankomaty jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu a každý vklad je zdarma. Klient může vkládat bankovky v českých korunách, peníze je možné vložit i na účet jiné osoby vedený v ČSOB. V rámci jednoho vkladu je možné vložit až 350 tisíc korun.

Vkladové bankomaty nabízí řadu výhod jak pro běžné klienty, tak pro podnikatele. Prostřednictvím speciálních Vkladových karet mohou zaměstnanci firem vkládat hotovost na zvolený účet, aniž by měli možnost disponovat s prostředky na účtu. Podnikatelé tak mají možnost odvodů tržeb pohodlně a zdarma.

Podrobnější informace ke vkladovým bankomatům včetně aktuálního seznamu naleznete na webových stránkách: http://www.csob.cz/cz/Lide/Platebni-karty/Stranky/Vkladove-bankomaty.aspx

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…