Lide navrhuji, jak by mel Pavel Bem odpracovat predrazenou Blanku

28.08.2012 9:00

Prevadet lidi pres nebezpecne krizovatky, propagovat pesi a cyklistickou dopravu a rozumne pouzivani aut nebo slepovat skartovane dokumenty magistratu. Takove jsou nektere z napadu Prazanu na verejne prospesne prace, ktere navrhuji pro byvaleho primatora.

Lide navrhuji, jak by mel Pavel Bem odpracovat predrazenou Blanku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-primátor Pavel Bém

Pavel Bem prohral sazku s iniciativou Auto*Mat. V roce 2007 slibil, ze odpracuje 50 hodin, pokud se tunel Blanka prodrazi oproti vyhlasene cene verejne zakazky. Bem zatim na vyzvu, aby priznal svou chybu, nereaguje. Lide mohou stale pridavat sve tipy na webu Auto*Matu.

„Podle informaci magistratu zverejnenych na zacatku srpna ma stat Blanka 36 miliard. To je temer o polovinu vice oproti puvodni cene tunelu, kterou byvaly primator garantoval lidem. Pavel Bem by mel konecne priznat, ze nedodrzel svuj slib a Prazanum se omluvit,“ rika Vit Masare z iniciativy Auto*Mat.

Sve navrhy na praci pro byvaleho primatora posilaji fanousci Auto*Matu na Facebooku a Twitteru, lide mohou psat i na web. Navrhli napriklad, aby Pavel Bem ridil dopravu na krizovatce U Bulhara, vynasel cyklistum kola do schodu u prerusene nejdrazsi prazske cyklostezky ve Vysocanech nebo montoval v centru mesta najezdy a sjezdy pro kocarky na chodniky s vysokymi obrubniky.

„Recesistickych napadu by bylo hodne. Nicmene si myslim, ze by bylo vhodne vyuzit postaveni a vlivu pana Bema k prosazeni masivni kampane snazici se presvedcit motoristy, ze normalni a ohleduplne neni pouzivat k cestam po Praze auto, ale MHD,“ zni jeden z navrhu, ktere lide pisi.

Auto*Mat puvodne zadal, aby nechal Bem v pripade, ze se Blanka prodrazi, vyvesit za sve penize omluvne billboardy. Tehdejsi primator to vsak odmitl a sam navrhl, ze radeji vykona verejne prospesne prace. Iniciativa Auto*Mat Pavla Bema opakovane vyzyva, aby uznal, ze svuj slib Prazanum nedodrzel a vykonal verejne prospesne prace. Bem vyzvy dosud ignoruje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…