Společnosti EMC a VMware představily nový program

30.08.2012 9:51

Společnosti EMC Corporation a VMware, Inc., dnes představily program, který vybraným podnikovým zákazníkům používajícím sadu VMware vCenter™ Operations Management Suite umožní nasazení sady EMC® Storage Analytics Suite před jejím oficiálním uvedením na trh na konci tohoto roku.

Společnosti EMC a VMware představily nový program
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Sada EMC Storage Analytics Suite for VNX® jako společné řešení oznámené společnostmi EMC a VMware na konferenci EMC World v květnu 2012 představuje kombinaci nástroje pro komplexní správu úložišť s analytickými a vizualizačními funkcemi sady VMware vCenter Operations Management Suite.

Tato nabídka je určena pro zákazníky, kteří provozují sadu VMware vCenter Operations Management Suite na podnikové či vyšší úrovni a zároveň používají produkty EMC VNX unified storage. Cílem tohoto společného řešení je poskytovat ucelený přehled o úložištích, výstrahy upozorňující na změny stavu, proaktivní sledování trendů, bohaté funkce pro generování metrik a specializované řídicí panely v rámci sady VMware vCenter Operations Management Suite.

EMC Storage Analytics Suite for VNX: aktuální informace o úložištích

Toto řešení dokáže proaktivně identifikovat výkonnostní omezení, zajišťovat vyrovnávání zatížení a přesně určovat příčiny potenciálních problémů se stavem a výkonem úložišť.

Sada EMC Storage Analytics Suite umožňuje zákazníkům:

  • Zajišťovat požadované úrovně služeb na základě rychlé identifikace a řešení výkonnostních anomálií, stejně jako odstraňování případných chyb
  • Zjednodušovat správu provozu úložišť pomocí rozsáhlé vizualizace a podrobných zobrazení topologie
  • Proaktivně optimalizovat výkon a efektivní chod úložišť ve fyzických i virtuálních prostředích prostřednictvím podrobných analýz a dynamického určování prahových hodnot sledovaných parametrů
  • Zlepšovat spolupráci mezi IT skupinami a podněcovat ucelenější správu celého podnikového prostředí

Dostupnost:

Program umožňující používání sady před jejím uvedením na trh bude zahájen v srpnu a poběží až do prosince 2012. Sada EMC Storage Analytics Suite bude všeobecně dostupná na konci roku 2012.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…