Stížnost k ČAK proti Mgr. Láskovi nemá vliv na jeho působení pro DPP

02.09.2012 13:54

Podaná stížnost k České advokátní komoře proti Mgr. Láskovi pro údajné porušování interních stavovských předpisů nemá vliv na jeho působení pro Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost.

Stížnost k ČAK proti Mgr. Láskovi nemá vliv na jeho působení pro DPP
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlak ve stanici metra

Podání stížnosti ze strany zástupců odborových organizací společnosti Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost (DPP) na advokáta Mgr. Václava Lásku pro údajné porušování předpisů České advokátní komory v souvislosti s jeho činností pro DPP nemá jakýkoliv vliv na činnost Mgr. Lásky k DPP. Jeho činnost nadále pokračuje v souladu s příslušnými rozhodnutími orgánů DPP. Podání stížnosti na Mgr. Lásku vnímáme jako interní šetření v rámci České advokátní komory, do kterého vedení DPP nebude zasahovat. DPP není oprávněn zkoumat, zda se Mgr. Láska dopustil porušení interních stavovských předpisů České advokátní komory. Pro DPP by stížnost proti Mgr. Láskovi byla relevantní pouze v případě, že by informace uvedené ve stížnosti a výsledky šetření České advokátní komory mohly jakýmkoliv negativním způsobem ovlivnit výsledky činnosti Mgr. Lásky a jeho výstupů pro DPP. Vedení DPP nebude v tuto chvíli vstupovat do jednání s Českou advokátní komorou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…