BIVŠ: Staňte se vysokoškolákem na zkoušku

04.09.2012 11:57

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) připravil pro studenty třetích a čtvrtých ročníků středních škol unikátní projekt s názvem Teen Age University (TAU). V něm si mohou zdarma po dobu jednoho semestru vyzkoušet, jaké to je být vysokoškolákem. Program startuje 1. října, přihlášky mohou zájemci podávat online až do 25. září.

BIVŠ: Staňte se vysokoškolákem na zkoušku
Foto: Shutterstock
Popisek: Bankovní institut vysoká škola - ilustrační foto

Účastníci TAU zábavnou formou zjistí, jak probíhá studium na vysoké škole. Studenti se seznámí s univerzitním prostředím a zažijí slavnostní imatrikulaci, tedy přijetí do programu. Zároveň načerpají znalosti z atraktivních oborů právo, bankovnictví a informační technologie. Přednášky zajistí kvalifikovaní odborníci BIVŠ i specialisté z praxe. Studium bude probíhat vždy jeden den v měsíci v prostorách BIVŠ v Praze, a to o víkendech. Po ukončení TAU účastníci obdrží Certifikát o absolvování Teen Age University, který je opravňuje k přednostnímu přijetí na BIVŠ a k získání slevy 1 000 Kč na první semestr bakalářského studia.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…