Královští lvi Hradec Králové se poprvé představí doma, přijedou Benátky

04.09.2012 16:58

Hradečtí prvoligoví hokejisté dlouho čekali na to, než si konečně zahrají na svém stadionu. Díky dohodě mezi klubem a firmou ABD INVEST s.r.o. se začalo minulý týden mrazit alespoň v malé hale. Východočeši zde polykají tréninkové dávky, teď si tam vyzkoušejí klasický přípravný zápas. Pod Bílou věž dorazí Benátky nad Jizerou. Střetnutí startuje v úterý v 18:00. Následný čtvrteční zápas byl ze strany Havlíčkova Brodu odřeknut a klub momentálně shání náhradního protivníka. Tím spíš Královští lvi zvou do malé haly své příznivce na soupeře z Benátek!

Královští lvi Hradec Králové se poprvé představí doma, přijedou Benátky
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Celkem devět utkání odehráli hradečtí mimo svůj stadion. Cestovali různým směrem, využili pardubický led, nyní zápasové tempo okusí také mezi mantinely malé haly svého domovského stánku. „Těším se na to. Odpadnou komplikace, cestování. Kluci konečně vyjdou ze své kabiny,“ těší hlavního trenéra Martina Hostáka.

Hradec Králové trénuje už od konce července. Příprava míří pomalými krůčky do svého závěru. Nejvyšší čas k tomu dávat dohromady poslední detaily. „Něco jsme se za ten měsíc naučili, tak doufám, že to bude fungovat. Zároveň bych si přál, aby se přišlo podívat co nejvíce lidí,“ konstatuje před úterním zápasem.

Lvi nevstoupili do přípravy zcela ideálně. Dlouho dobu čekali na vítězství, přestože k němu měli mnohokrát blízko. Šnůru bez výhry protrhli až minulý týden, kdy porazili na olomouckém ledě domácí Kohouty. Výhru pak potvrdili i v Kolíně.

Podoba hráčské sestavy doznala přes léto určitých změn. Někteří hráči odešli, jiní se zase připojili k mužstvu. Vypadá to, že už vše doznává konečné podoby. „Kádr se může měnit ještě v průběhu sezóny. Já si ale myslím, že tu kostru už máme nějakým způsobem pohromadě. Uvidíme, co se ještě vyvine, zda někdo nevypadne třeba z extraligy. Větší změny už však neočekávám,“ upřesňuje situaci kolem složení hradeckého kádru Martin Hosták.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…