Obchodním ředitelem Datasysu se stal Jaroslav Mašek

05.09.2012 9:20

Obchodním ředitelem společnosti Datasys, špičkového poskytovatele služeb a řešení v oblasti informačních technologií, se stal Jaroslav Mašek. Ve své nové pozici bude zodpovídat za řízení, rozvoj a koordinaci veškerých obchodních aktivit na domácím i zahraničním trhu.

Obchodním ředitelem Datasysu se stal Jaroslav Mašek
Foto: Archiv
Popisek: Obchodní ředitel společnosti Datasys Jaroslav Mašek

Jaroslav Mašek je profesionálem s bohatými zkušenostmi z oblasti IT a bankovnictví. Na ředitelských pozicích působí již více než 20 let. Před příchodem do Datasusu spolupracoval se společností B.M.B. First, kde zastával pozici poradce v oblasti projektů. Dříve působil například jako Country Manager ve společnosti Asseco Central Europe, zodpovídal jako generální ředitel za společnost EMM zaměřenou na bezpečnost informačních technologií a ve SporDat, dceřiné společnosti Erste Bank, byl ředitelem projektové a vývojové divize.

„Datasys patří mezi největší české IT firmy. Mým cílem je pomoci dalšímu růstu a rozvoji firmy. Budu se soustředit především na budování pevných a dlouhodobých partnerství s novými i stávajícími klienty, protože pevně věřím, že právě ty jsou klíčem k úspěchu každého podniku,“ říká Jaroslav Mašek, obchodní ředitel společnosti Datasys.

Jaroslav Mašek je absolventem Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické v Bratislavě.

O společnosti DATASYS s.r.o.
Datasys je špičkový český poskytovatel služeb a řešení v oblasti informačních technologií. Společnost vznikla v roce 1994 a svým současným obchodním obratem a šíří záběru patří mezi mezi přední IT společnosti v České republice. Jejími zákazníky jsou významné české společnosti z oblasti utilit, financí, telekomunikací, zdravotnictví či obchodu a služeb a instituce státní správy. Sídlo společnosti Datasys je v Praze a pobočky v Hradci Králové a Plzni. Více na www.datasys.cz

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…