LG předvedlo řadu vedoucích audio a video produktů se zvýšenou konektivitou

06.09.2012 14:47

Řadu audio a video produktů na letošním ročníku veletrhu IFA předvedla společnost LG Electronics (LG). LG tak pokračuje ve strategii, která jí již zajistila vedoucí postavení na trhu se 3D televizory. LG chce docílit vedoucí pozice i na globálním audiovizuálním trhu a také posílit kompatibilitu inteligentních zařízení a inovativní design.

LG předvedlo řadu vedoucích audio a video produktů se zvýšenou konektivitou
Foto: red
Popisek: LG - ilustrační foto

“Společnost LG dnes zastává pozici lídra a nikoli jen následovníka jako je to u řady konkurenčních značek. Odhalujeme nejnovější trendy v daném odvětví a přesně reagujeme na poptávku spotřebitelů nabídkou celé nové generace periferních zařízení,” řekl Martin Malý, tiskový mluvčí LG. Mezi ně patří například systém domácího kina LG BH9520TW, univerzální audio systém LG NB3520A, Blu-ray přehrávače HR929S a HR929D, multimediální Smart Blu-RayTM Disc Player BP620 či dokovací stanice LG ND8520, která získala ocenění CES Innovations Award 2012.

Nejobsáhlejší 3D domácí kino

BH9520TW je 3D systém domácího kina se čtyřvěžovými 9.1 3D reproduktory, který chrlí pohlcující a mnohostranný 3D zvukový zážitek, který se rovná tomu v IMAX kině nebo operním domě. Systém je vybaven 360stupňovým zvukovým reflektorem a řadou zabudovaných 3D zvukových technologií. 3D Sound Zooming technologie synchronizuje zvuk s umístěním a pohybem objektů na obrazovce 3D televizoru. BH9520TW přichází se zabudovanou funkcí Smart TV, který dává divákovi okamžitý přístup k rozrůstající se nabídce aplikací. Přístup k obsahu je jednodušší díky velkému množství možností připojení, jako Bluetooth, USB nebo Wi-Fi. Přidáním funkce SIMPLINK LG zvyšuje komfort uživatele, protože domácí kino může ovládat pomocí ovladače k televizi nebo aplikacím, které si můžete nahrát do svého smartphonu s operačním systémem Android nebo iOS.

Univerzální audio systém Sound Bar

NB3520A je kompaktní soundbar systém s bezdrátovým subwooferem, který nabízí bohaté a hluboké basy a přidává realistický zážitek zvuku domácího kina. Díky LG technologii prostorového zvuku nabízí také perfektní 3D zvuk. Má velmi atraktivní, jednoduchý a útlý design, takže vhodně zapadne do jakékoliv moderní domácnosti. Součástí audio systému je i aktivní subwoofer, jenž je připojen bezdrátově pomocí Wi-Fi, takže se zbavuje obtíží s kabeláží. Pomocí Bluetooth navíc můžete streamovat hudbu přímo z vašich chytrých zařízení, jako jsou smartphony nebo tablety. Pro připojení přenosných hudebních přehrávačů je k dispozici i USB port.

Blu-RayTM přehrávače s dvojí funkcí

Blu-RayTM přehrávače HR929S a HR929D nabízí přehrávání HD obsahu a jeho nahrávání, ale i funkci Smart TV. Jelikož jsou přehrávače vybaveny HD tunerem, mohou přehrávat vysoce kvalitní digitální vysílání, stejně jako nahrávat na integrovaný harddisk nebo externí zařízení. Wi-Fi DirectTM a DLNA dávají uživateli přístup k obsahu uloženému na ostatních zařízeních jako noteboocích, počítačích a smartphonech.

Multimediální Hub

BP620 Smart Blu-RayTM Disc Player se dočkal nadšených kritik odborníků z oboru. Díky zabudované funkci Smart TV a bezdrátovému připojení k externím zařízením dostává BP620 multimediální zážitek na zcela novou úroveň.

Dokovací reproduktory s funkcí AirPlay a intuitivním rozhraním

ND8520 jsou dokovací reproduktory, které jsou optimalizovány i pro zařízení od firmy Apple. Díky funkcí AirPlay dovoluje uživatelům přehrávat muziku z jejich sbírky z iTunes skrze jakékoliv zařízení, které mají Wi-Fi připojení. Jednoduché dotykové rozhraní umožňuje nejen přístup k ovládání všech funkcí reproduktorů, ale také k hudební sbírce uložené na externích zařízeních. Pro další připojení lze u ND8520 použít USB port, které podporuje formáty MP3 a WMA. Všechny uvedené funkce mohou být ovládány ovladačem, který k reproduktoru patří nebo pomocí bluetooth aplikací pro smartphony. Designový ND8520 poskytne ohromující zvuk díky kompaktním 2.1 80W reproduktorům, zabudovaný basový reproduktor nabídne silné basy.

Současně s ND8520 představuje LG také model ND5520, který umí bezdrátově streamovat hudbu jak ze zařízení, které mají operační systém Android, tak iOS. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…