Nové přístroje Fluke dokážou okamžitě poskytnout přesné měření až na 100 metrů

09.09.2012 9:50

Společnost Fluke Corporation představuje laserové přístroje na měření vzdálenosti Fluke 414D, 419D a 424D, které poskytují přesné a snadné řešení pro měření až na 100metrovou vzdálenost (330 stop).

Nové přístroje Fluke dokážou okamžitě poskytnout přesné měření až na 100 metrů
Foto: Fluke
Popisek: Společnost Fluke Corporation

Laserové přístroje na měření vzdálenosti jsou ideální pro celou řadu aplikací v oblasti budov, staveb, průmyslu, údržby i profesionálních služeb.

Nové funkce těchto přístrojů na měření vzdálenosti:

  • Vestavěný kompas: poskytuje „směr“ při měření vzdálenosti;
  • Snímač náklonu: napomáhá při sledování výšky, vyrovnání a měření nepřímých horizontálních vzdáleností, kdy je viditelná linie blokována;
  • Automatická korekce koncového místa: při měření na hraně nebo v rohu detekuje vestavěný snímač polohu poziční zarážky a automaticky změní referenční bod.

Tyto přístroje na měření vzdálenosti jsou odolné proti prachu a postříkání vodou a usnadňují měření na obtížně přístupných místech, jako jsou například vysoké stropy, kde proto nebudete muset lézt po žebříku. Uvedené tři modely poskytují ty správné funkce a cenové rozpětí pro celou řadu různých aplikací:

Fluke 414D

  • Měří až na vzdálenost 50 m pomocí jednoho tlačítka a s přesností ±2 mm;
  • Snadný automatický výpočet plochy a objemu, snadné přičítání a odečítání.

Fluke 419D

  • Okamžité měření až do 80 m s ještě vyšší přesností ±1 mm;
  • Třířádkový displej a uložení 20 kompletních zobrazení;
  • Možnost připevnění na stativ.

Fluke 424D

  • Měření až do 100 m;
  • Tento měřicí přístroj s mnoha funkcemi je vybaven snímačem náklonu pro měření na těžko dostupných místech, funkcí měření rohových úhlů a kompasem.

Více informací o teploměrech naleznete zde: http://www.fluke.cz

O společnosti Fluke

Společnost Fluke, založená v roce 1948, je významný světový výrobce kompaktních profesionálních elektronických měřicích přístrojů. Zákazníky společnosti Fluke jsou technici, konstruktéři, elektrikáři a metrologové, kteří instalují, vyhledávají poruchy a spravují průmyslové elektrické a elektronické vybavení nebo kalibrační procesy.

Fluke je registrovaná obchodní známka společnosti Fluke ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Uvedené názvy existujících společností a produktů mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Další informace naleznete na webu společnosti Fluke.

Sledujte společnost Fluke na síti Facebook (www.facebook.com/flukeczsk).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec