RSA pomáhá zákazníkům zjednodušit dodržování předpisů PCI ve virtualizovaných prostředích

08.09.2012 9:37

RSA, bezpečnostní divize společnosti EMC, dnes oznámila vydání publikace RSA PCI Solution Guide, ověřené organizací QSA. Tento průvodce má poskytovat podnikům formální pokyny při nasazování virtuální infrastruktury v datových centrech regulovaných podle předpisů Payment Card Industry (PCI).

RSA pomáhá zákazníkům zjednodušit dodržování předpisů PCI ve virtualizovaných prostředích
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Průvodce RSA PCI Solution Guide představuje přílohu k dokumentaci VMware Solution Guide for the Payment Card Industry. RSA PCI Solution Guide rozšiřuje nabídku nativního zabezpečení v sadě VMware vCloud® Suite o další kontrolované oblasti požadované z hlediska plnění předpisů PCI. Pomáhá tak maloobchodníkům urychlit a zjednodušit přenesení nepostradatelných aplikací a operací do virtualizovaných datových center.

O společnosti RSA

RSA, bezpečností divize EMC, poskytuje řešení pro zabezpečení a pomáhá vedoucím světovým organizacím dosáhnout úspěchu při řešení nejnáročnějších a nejcitlivějších problémů v oblasti zabezpečení. Přístup divize RSA k zabezpečení, orientovaný na informace, chrání integritu a důvěrnost informací v celém jejich životním cyklu bez ohledu na to, kde se nacházejí, kdo k nim přistupuje a jak jsou používány.

Divize RSA nabízí jedinečná řešení pro ověření identity a řízení přístupu, prevence ztráty dat, šifrování a správy klíčů, zajištění souladu s legislativními požadavky, řízení zabezpečení dat a ochranu před informačními podvody. Tato řešení přinášejí důvěryhodnost milionům uživatelských identit, jimi prováděnými transakcemi a výsledným datům. Další informace naleznete na webu na adrese www.RSA.com a www.EMC.com.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…