Zaplaťte kartou od České spořitelny a vyhrajte Citroën C3

10.09.2012 21:20

Nová soutěž s platebními kartami od České spořitelny právě začala! Zaplaťte od 10. září do 12. října 2012 svojí platební kartou a vyhrajte hlavní cenu, kterou je osobní automobil Citroën C3 Furio.

Zaplaťte kartou od České spořitelny a vyhrajte Citroën C3
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bankomat

Můžete vyhrát také 3× zájezd do Egypta pro 2 osoby v 5* hotelu all inclusive, 7× 3D televizi Hyundai, 66× čtečka knih Amazon Kindle s 33 knihami a 256× MP3 přehrávač Hyundai s kapacitou 4 GB. Stačí, když v daném termínu zaplatíte jakýkoliv nákup v minimální hodnotě 200 Kč.

Do soutěže se započítávají všechny platby u obchodníků debetními i kreditními kartami od České spořitelny, které klienti provedou od 10. září do 12. října vždy od 9 do 19 hodin. Podmínkou v soutěži není žádná registrace. Každou hodinu automaticky vyhrává každá 333. transakce. Poslední den můžete soutěžit až do 22 hodin. Výherce oznámíme nejpozději do 30. listopadu 2012. Pravidla soutěže najdete na www.csas.cz/333.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…