Telefon LG PRADA se dočkal aktualizace na Ice Cream Sandwich

18.09.2012 13:27

Upgrade u telefonu Prada phone by LG 3.0 není posledním, další budou následovat.

Telefon LG PRADA se dočkal aktualizace na Ice Cream Sandwich
Foto: red
Popisek: Telefon Prada

Verze operačního systému Android Ice Cream Sandwich byla uvolněna pro chytrý telefon Prada phone by LG 3.0. Majitelé skvělého designového telefonu se tak dočkají několika vylepšení.

Oproti předchozí verzi operačního systému 2.3 Gingerbread si budou moct majitelé chytrých telefonů Prada phone by LG 3.0 vychutnat mnohem přívětivější uživatelské rozhraní usnadňující veškerou práci, nový vzhled multi-taskingu či výrazné vylepšení fotoaparátu nabízející při focení lepší kompresní poměr. Uživatelé sociálních sítí (ať už Facebook, Twitter či další) ocení také lepší propojení smartphonů s jejich účty, kdy si například ke kontaktu budete moci přidat daleko více detailů než u předchozí verze. Daleko rychlejší je také internetový prohlížeč.

Aktualizace je dostupná pro všechny telefony prodané v oficiální distribuci v Čechách a na Slovensku.

Telefon je možné zaktualizovat prostřednictvím počítače a aplikace LG PC Suite.  Uživatel postupuje dle jednoduchého průvodce a provede celou aktualizace za cca 15 minut.

  • Otevře si webovou stránku www.lg.com/cz/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp. Zde vybere svůj typ mobilního telefonu.
  • Pokračuje kliknutím na tlačítko »WINDOWS USB ovladač«. Stáhne se spustitelný soubor. Nainstalujte jej do systému, tím získá PC ovladač pro smartphone.
  • Dále pokračuje kliknutím na tlačítko »Aktualizace softwaru«. Stáhne se další spustitelný soubor.
  • Připojí telefon k PC prostřednictvím USB kabelu, v režimu LG software, spustí soubor a po ověření klikne na »Spustit aktualizaci«. Tím dojde k aktualizaci softwaru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…