GTS rozšiřuje cloudovou nabídku spuštěním vylepšené verze virtuálního hostingu

23.09.2012 9:48

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel telekomunikačních a IaaS služeb ve střední a východní Evropě, dnes představila GTS Virtual Hosting, novou vylepšenou řadu produktů založených na cloudu.

GTS rozšiřuje cloudovou nabídku spuštěním vylepšené verze virtuálního hostingu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Tato nová verze nabízí efektivnější cenové modely a bezkonkurenční sadu nových funkcí. Mezi ně patří zdroje na vyžádání, které jsou rychle dostupné díky samoobslužným on-line nástrojům pro vytváření nebo pozastavení zařízení s pomocí několika málo kliknutí, a fakturace založené na hodinovém využití.

„Nově představená verze produktu GTS Virtual Hosting umožňuje firemním zákazníkům precizně a dynamicky vybírat, přidělovat a přesouvat veškeré výpočetní zdroje. A s tímto novým vylepšením je to ještě snadnější – zákazníci si mohou své zdroje uspořádat ještě flexibilněji za pomoci samoobslužných on-line nástrojů, a když si následně zvolí konkrétní možnost, mohou platit pouze ve chvíli, kdy tento přístroj používají,“ říká Artur Ostrowski, senior viceprezident pro zákaznická řešení skupiny GTS.

Firmy si teď mohou vybrat ze dvou dostupných cenových modelů. S novým cenovým modelem zaplatí zákazník pouze za ten computingový zdroj, který skutečně využije. Toto je perfektní řešení pro vývojáře aplikací, pro rychlou tvorbu testovacího prostředí, pro sezónní aplikace či pro jakýkoli start-up, kdy vývojář není schopen přesně odhadnout jeho budoucí zatížení. Správa portálu umožňuje rychlejší zvyšování a snižování zdrojů a placení za prostředky na základě hodinového využití.

Druhý model, model fixních cen, nabízí předem danou řadu zdrojů, které mohou být velmi snadno přesouvány z jednoho zařízení na druhé, zatímco zákazník dostává stále tu nejnižší možnou cenu za jednotku. Tato možnost je naprosto ideální pro fixní prostředí.

Mezi novinky patří:

  • samoobslužný on-line nástroj nabízející správu virtuální zdrojů – zákazníci si mohou sami vytvořit, aktualizovat a pozastavit zařízení, a to pomocí jen několika málo kliknutí, díky čemuž jsou veškeré prostředky na vyžádání velmi rychle dostupné,
  • vylepšené on-line monitorování výkonu,
  • 20 GB profesionálního zálohovacího řešení, které je poskytováno zdarma.

GTS Virtual Hosting je firemní řešení, které poskytuje flexibilní a vysoce výkonné prostředí. Produkt je založen na modelu infrastruktura jako služba (IaaS).

Služba GTS Virtual Hosting je dostupná zákazníkům napříč celým regionem střední a východní Evropy ve dvou verzích. Virtual Private Server je základní předdefinovaný server, zatímco Virtual Hosting Environment je pokročilé řešení pro komplexní IT systémy jako jsou CRM, ERP, databáze či dočasná prostředí na vyžádání.

Zákaznická data jsou uložena a hostována ve vysoce kvalitních a zabezpečených datových centrech GTS. Nejvyšší možná dostupnost služeb je zaručena díky plně redundantní a prvotřídní úložné platformě, která se nachází v jednom z hostovacích zařízení GTS.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…