DPP: Cestující mohou hlasováním v anketách změnit kvalitu služeb

24.09.2012 19:57

Zjistit stav spokojenosti cestujících s kvalitou nabízených služeb a získat podklady pro jejich možné zlepšení.

DPP: Cestující mohou hlasováním v anketách změnit kvalitu služeb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tramvaj Dopravního podniku hl. m. Prahy

To je hlavním cílem anket, které mohou cestující pražské MHD vyplnit na webových stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy v září a v říjnu letošního roku. Zaměří se na využívání informačních kanálů, bezpečnost, čistotu a moderní technologie. DPP si od anket slibuje kromě zlepšení komunikace s cestujícími také zpětnou vazbu, na základě které bude zlepšovat své služby.

„Kvalita našich služeb a spokojenost cestujících je pro nás důležitá, a proto názory cestujících dlouhodobě nejen sledujeme, ale současně na ně reagujeme konkrétními opatřeními. V minulosti jsme díky anketám spustili kupříkladu ‚antigraffiti‘ kampaň a odstranili černý výlep ve vozech metra,“ uvedla Tereza Krásenská, mluvčí DPP.

První část anket je na internetových stránkách DPP od dnešního dne (24. září) do 8. října a týká se využívání informačních kanálů DPP. Zaměřena je na webové stránky, informační linku, ale i infocentra. Dále se cestujících ptá na názor k časomírám, které by zobrazovaly aktuální odjezdy na zastávkách nebo v metru.

Druhou část podzimní ankety cestující naleznou na internetových stránkách od 10. do 24. října. V ní mohou cestující sdělit názor na svůj pocit bezpečí v přepravě, důvody, proč MHD využívají nebo jak jsou spokojení s čistotou vozů. Důležitým tématem budou také moderní technologie – jak je kupříkladu pro cestující důležitá možnost zavést WiFi připojení do vozidel MHD nebo pokrytí metra telefonním signálem. 

Ankety budou vyhodnoceny koncem října a s jejich výsledkem budou cestující seznámeni 31. října 2012

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…