Čmelák připravil kompletní seznam odměn libereckých zastupitelů

25.09.2012 11:00

Oddělení občanských a protikorupčních aktivit z občanského sdružení Čmelák - SPP připravilo kompletní seznam veškerých finančních odměn, kterých se dostává libereckým politikům. Na webu www.nasliberec.cz si každý občan může prohlédnout, na jaké peníze si každý liberecký zastupitel díky své funkci přijde.

Čmelák připravil kompletní seznam odměn libereckých zastupitelů
Foto: Čmelák
Popisek: Občanské sdružení Čmelák - Společnost přátel přírody

Zejména v předvolebním čase se politici mohou přetrhnout v ujišťování svých voličů, že jsou to právě oni, kdo berou svou politickou kariéru jako „službu veřejnosti“ a že politik by měl být „zaměstnancem“ svých voličů. Jsme přesvědčeni, že u každého takového svého zaměstnance je dobré vědět, na kolik nás všechny přijde a proto jsme se s několika sympatizanty a přáteli rozhodli pro nás všechny něco udělat.

Proto jsme v rámci webu www.nasliberec.cz zavedli rubriku, kde od dnešního dne budeme uveřejňovat všechny příjmy politiků, které jsou svázány s výkonem jejich funkce. Jsme přesvědčeni, že to nejen mají občané právo vědět, ale že takto transparentní přehled zamezí nejrůznějším spekulacím na téma kdo, kde a za co bere.

Přehled toho „kolik berou“ naleznete našem webu v sekci Liberecké zastupitelstvo: http://www.nasliberec.cz/liberecke-zastupitelstvo/index.php

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…