KB: Flexibilní hypotéka v akci a s výraznou slevou na pojištění

01.10.2012 9:18

Klienti Komerční banky mohou využít aktuální rekordně nízké úrokové sazby na českém trhu a díky akční nabídce získat další výhodu. K oblíbené Flexibilní hypotéce získají nyní výraznou slevu na pojištění, které k financované nemovitosti běžně uzavírají.

KB: Flexibilní hypotéka v akci a s výraznou slevou na pojištění
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

„Aktuální úrokové sazby atakují historická minima, proto je ideální čas na investice do bydlení nebo refinancování starších hypotečních úvěrů. Díky možnosti volně upravovat parametry hypotéky navíc získají v Komerční bance klienti jistotu, že během dlouhé doby splácení mohou pružně reagovat i na případná nepříjemná překvapení,“ uvádí Pavel Filipi, ředitel produktového marketingu Komerční banky.

V rámci akční nabídky mohou klienti Komerční banky získat úrokovou sazbu hypotečního úvěru již od 2,99 % p.a. Ušetří zároveň na pojištění nemovitosti a domácnosti. Slevu ve výši 40 % běžného pojistného získají u České pojišťovny pro celou dobu splácení hypotečního úvěru. Akční nabídku mohou využít klienti, kteří podají žádost o úvěr v období od 24. 9. do 21. 10. 2012 a zároveň podepíší smlouvu do 14. 12. 2012.

S Flexibilní hypotékou si mohou klienti Komerční banky velmi jednoduše přizpůsobit výši splátek podle svých aktuálních potřeb a možností. Mohou odložit počátek splácení až o 12 měsíců, kdykoli snížit výši měsíční splátky až o 50 %, přerušit splácení až na 3 měsíce nebo opakovaně složit mimořádnou splátku až do výše 20 % úvěru. To vše bez poplatků a zbytečné administrativy.

Komerční banka zajišťuje běžně zájemcům o hypotéky kompletní servis. Celý proces financování nemovitosti je pro ně proto velmi jednoduchý. „Žádostí o hypotéku nebo procesem refinancování provede klienta specialista pro hypoteční úvěry. Na jednom místě poskytne klientovi veškeré informace o možnostech financování a zařídí vše potřebné včetně ocenění nemovitosti či získání listu vlastnictví z katastru nemovitostí,“ uzavírá Pavel Filipi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…