S podzimem přichází čas pro ČEZ on-line

30.09.2012 18:32

Nová aplikace ČEZ ON-LINE nabídne novým i stávajícím zákazníkům jednoduchou, přehlednou a snadno dostupnou obsluhu zákaznického účtu.

S podzimem přichází čas pro ČEZ on-line
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Začátek podzimní sezóny zpříjemní Skupina ČEZ svým zákazníkům aplikací ČEZ ON-LINE. Služba zvyšující komfort při využívání produktů a služeb odstartuje 27. září. „Naším cílem je nabídnout zákazníkům jednoduchou, přehlednou a snadno dostupnou obsluhu zákaznického účtu,“ říká Tomáš Pešek, manažer on-line prodeje společnosti ČEZ Prodej, s. r. o.

Novinka plně nahradí dosavadní Virtuální obchodní kancelář (VOK). Za změnou stojí hlavně snaha o sjednocení aplikací v rámci Skupiny ČEZ a ještě větší přiblížení potřebám uživatelům. Zdaleka však nezůstane pouze u změny názvu. „Na podzim se uživatelé mohou těšit na nové funkcionality, jako například simulaci faktury, možnost uzavření smlouvy na plyn, atd. Nově registrovaným v listopadu 2012 navíc nabízíme na rok zdarma kompatibilní asistenční služby ČEZ ASISTENT,“ poodhaluje detaily služby Tomáš Pešek.

Z pohledu stávajících uživatelů VOK se nic nemění, v platnosti zůstávají např. přístupová hesla i uživatelská jména. Novým klientům přinese ČEZ ON-LINE především jednodušší on-line registrační proces. Služby VOK využilo v průběhu posledního roku více než čtvrt milionu zákazníků, kteří zde trávili v průměru 3:40 minuty. „ČEZ ON-LINE má potenciál tato čísla nejen překonat, ale v průběhu několika měsíců také znásobit,“ věří nové aplikaci Tomáš Pešek.

„Skupina ČEZ průběžně reaguje na potřeby trhu a spouští nové internetové funkcionality, které mají za cíl zvyšovat komfort zákazníků a šířit informovanost o našich aktivitách v České republice i v zahraničí. Před aplikací ČEZ ON-LINE tak vznikl např. bezplatný samoobslužný internetový portál – Geoportál Skupiny ČEZ,“rekapituluje dění posledních měsíců vedoucí útvaru Internet a intranet Skupiny ČEZ Pavel Foršt.

Služba http://geoportal.cez.cz umožní zákazníkům získat snadno a rychle přístup k datům společností ČEZ Distribuce, a. s., a ČEZ ICT Services, a. s. využitelným především pro:

·        Vyjádření k existenci sítí,
·        Projekční činnost,
·        Zjištění polohy technické infrastruktury k územně analytickým podkladům.

Martin Schreier, manažer komunikace ČEZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …