GTS rozšiřuje své služby pro klíčového poskytovatele hostingu ve střední a východní Evropě

03.10.2012 13:36

GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních služeb a datových center ve střední a východní Evropě, podepsal novou smlouvu s home.pl, největším poskytovatelem internetových hostingových služeb pro malé a střední podniky ve střední a východní Evropě.

GTS rozšiřuje své služby pro klíčového poskytovatele hostingu ve střední a východní Evropě
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Součástí nové smlouvy je nejenom rozšíření již existujících služeb, ale také rozšíření prostoru v datovém centru, které home.pl využívá. Kromě kolokace poskytne GTS home.pl také kompletní škálu dalších služeb datových center včetně ethernetu a IP konektivity.

„Vysoká spolehlivost služeb, které jsou poskytovány společností GTS, byla tím hlavním, co nás vedlo k rozhodnutí prodloužit naši smlouvu. GTS je schopna poskytnout stálé a ničím nerušené služby a zajistit, že zákazníci budou moci vždy využít inovativních home.pl řešení,“ říká Marcin Kuśmierz, generální ředitel společnosti home.pl.

GTS spolupracuje s firmou home.pl již více než 10 let a zajišťuje pro ni služby jako je internetové připojení, pronájem linek a ethernet. Klíčovým prvkem tohoto dlouhodobého partnerství jsou pak služby datových center.

„Home.pl neustále rozvíjí škálu svých produktů, což byl jeden z hlavních důvodů, proč jsme mu v našem datovém centru poskytly novou část. Tato zóna byla vytvořena v souladu s nejnovějšími mezinárodními standardy, a to tak, aby plně odpovídala jejich potřebám a umožnila flexibilní tvorbu nových zákaznických služeb,“ říká Piotr Sieluk, generální ředitel GTS Poland.

Díky moderní infrastruktuře svého datového centra nabízí GTS home.pl plynulost podnikání a bezpečnost na tom nejvyšším možném stupni. Kromě hlavního datového centra umístěného v Piaseczně poskytuje GTS také služby záložního datového centra ve Varšavě a prostor ve třetím místě, v budově LIM v centru města. Všechny lokality jsou propojeny vysokorychlostním enthernetovým propojením a zajišťují maximální výkon a dostupnost služeb.

O home.pl:

home.pl je na trhu aktivní od roku 1997 a je největším poskytovatelem internetových služeb pro malé a střední podniky ve střední a východní Evropě. Společnost se specializuje na webový hosting, systémy, e-mailové účty a provoz firemním aplikací napříč internetem. Má více než jeden milion zákazníků a to včetně nadnárodních korporací, finančních institucí a veřejné správy – například Visa International, Unilever, Komfort, Dr Irena Eris, Unity Line, Hartwig, Volkswagen Bank Polska, polské Ministerstvo pro sport a cestovní ruch, Novartis, SMG/KRC Poland Media, Big Star, Gino Rossi, Comarch SA, AIG Polska, Yves Rocher a mnoho dalších, kteří využívají služeb home.pl.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…