Společnost EMC uvádí podporu ukládání a zálohování pro nový systém IBM zEnterprise EC12

03.10.2012 15:50

Společnost EMC dnes oznámila okamžitou podporu ukládání a zálohování pro uživatele nového mainframe systému IBM zEnterprise EC12. Nabízí jim tak výkonné, osvědčené a inteligentní úložiště pro světově nejnáročnější mainframe prostředí nepostradatelná pro chod podniku.

Společnost EMC uvádí podporu ukládání a zálohování pro nový systém IBM zEnterprise EC12
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Již více než 20 let investuje společnost EMC do inovací, které reagují na specifické potřeby mainframe aplikací a dat v oblasti výkonu, dostupnosti a zálohování. Vzniklo tak jedno z nejširších portfolií mainframe řešení a technologií v oboru, které zahrnuje mimo jiné výkonnou, důvěryhodnou a inteligentní řadu EMC VMAX, řadu spojovacích produktů pro úložiště EMC Connectrix, software FAST (fully automated storage tiering) a knihovnu EMC Disk Library pro mainframe systémy.

Podpora portfolia EMC pro systém IBM zEnterprise EC12

Efektivita a výkon: Technologie EMC FAST VP (Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools) automaticky optimalizuje výkon aplikací a maximalizuje výhody jednotek Flash pro uživatele mainframe systémů EC12. Technologie FAST VP pro mainframové svazky s architekturou CKD (count-key data) přináší výhody této technologie v oblasti automatizace, výkonu, úspor z rozsahu také do mainframových úloh a aplikací.

Virtuální pásky: Nedávno oznámené zařízení EMC DLm8000 je jedna z mála virtuálních páskových knihoven pro mainframe systémy, která zajišťuje konzistenci mezi daty na páskách v produkční síti i v síti pro obnovu, takže poskytuje nejkratší možnou dobu potřebnou k obnově (recovery time objective, RTO) a nejnovější bod obnovy (RPO) pro obnovu nepostradatelných prostředí v systému EC12.

Zotavení po havárii: Společnost EMC nabízí v oboru jedno z mála řešení odolnosti podnikového prostředí se čtyřmi lokalitami, které využívá software EMC Symmetrix Remote Data Facility (SRDF®) a Geographically Dispersed Disaster Restart (GDDR). Ve vzájemné kombinaci nabízí automatizace pomocí řešení SRDF a GDDR prakticky nepřetržitou dostupnost mezi datacentry v rámci jedné oblasti a navíc trvalou ochranu v případě zotavení po havárii v jiné oblasti, která leží v dostatečné zeměpisné vzdálenosti.

Nepřetržitá dostupnost: Mainframovou platformu EC12 podporuje software EMC AutoSwap, který představuje řešení nepřetržité dostupnosti, včetně podpory úloh prostředí Linux on System z. Využívá k tomu přesouvání aktivních úloh v systémech z/OS a z/VM do sekundárního diskového úložiště pomocí softwaru EMC SRDF, aniž by došlo k přerušení provozu.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…