GTS rozšiřuje síť, přináší služby s nízkou latencí

08.10.2012 11:13

GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních služeb a datových center ve střední a východní Evropě, rozšířil ve spolupráci s BelTelecom svou optickou DWDM síť do Minsku. 600 km dlouhá trasa napřímo spojuje Varšavu a Minsk a představuje nejkratší datové propojení mezi Ruskem a západní Evropou nabízející regionu nízko latentní řešení.

GTS rozšiřuje síť, přináší služby s nízkou latencí
Foto: Archiv
Popisek: GTS

„GTS je zavázána k tomu, aby svým zákazníkům dodávala co nejkvalitnější řešení a nadále rozvíjela dobré obchodní vztahy se svými partnery v Bělorusku a Rusku. Moskva je velmi důležitým uzlem ve světě financí a nás velmi těší, že svým zákazníkům můžeme nabídnout řešení s ultra nízkou latencí a vysokým výkonem z Moskvy do Frankfurtu a Londýna,“ říká Sunny Kumar, viceprezident a šéf rozvoje obchodních vztahů GTS. „GTS se v současné době soustředí mimo jiné na vertikální řešení pro oblast finančních trhů a obchodu, kde je nízká latence zásadní. Během následujícího měsíce máme v plánu poskytnout naše nízko latentní služby moskevské burze a v budoucnu také dalším finančním institucím v regionu střední a východní Evropy, včetně burzy ve Varšavě,“ dodává Sunny Kumar.

Nově vybudovaný systém založený na nejnovější nekompenzované koherentní technologii má kapacitu 80 kanálů, z nichž každý využívá 100G lambda, a díky tomu dosahuje celkové maximální kapacity až 8 Tbps. Tento systém umožňuje GTS poskytovat služby a řešení citlivá na latenci nejen v zemích střední a východní Evropy, ale také na území Běloruska a Ruska. Tato trasa představuje nejkratší datové propojení mezi Ruskem a trhy západní Evropy. Trasa směřuje do Varšavy, odkud vede na západ směrem k Frankfurtu a Londýnu a jižně směrem k Praze, Budapešti a Vídni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…