LeasePlan: Služba pro řidiče postižené nehodou získala prestižní ocenění

11.10.2012 9:43

Služba společnosti LeasePlan Česká republika Driver´s Service pro pojistné události, poskytující řidičům bezplatný komfortní servis po dopravních nehodách, získala prestižní ocenění ALD Automotive Fleet Awards 2012, a to v kategorii Full service správa vozového parku.

LeasePlan: Služba pro řidiče postižené nehodou  získala prestižní ocenění
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

O výsledcích největší tuzemské specializované ankety zaměřené na vedení podnikových flotil a firemní automobily rozhodlo hlasování stovky odborníků z řad velkých, středních i malých společností různého podnikatelského zaměření. Vítězové byli vyhlášeni minulý týden na slavnostním galavečeru v Praze.

Služba Driver´s Service pro pojistné události je založena na síti vybraných servisů, které jsou schopny poskytnout zákazníkům LeasePlanu maximální komfort při řešení následků nehod. Po nahlášení pojistné události na zákaznickou linku LeasePlanu je řidič nejpozději do jedné hodiny kontaktován jedním z vybraných partnerů. Obvykle jde o servis, který se nachází v dosahu postiženého a zároveň má volné kapacity. V rámci služby má řidiči nárok na bezplatný transport vozidla do servisu i jeho zpáteční odvoz na předem určené místo. Práce na vozidle musí být zahájeny nejpozději do 48 hodin od jeho převzetí a samozřejmostí je, že servis vrátí klientovi automobil umytý a vyčištěný.

Služba je poskytována všem zákazníkům LeasePlanu, kteří potřebují opravit automobil v důsledku pojistné události, a není nijak omezena značkou vozu. Společnost ji využívá především v oblasti autoskel a mechanických či klempířských prací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…