Metropolitní spořitelní družstvo posiluje pobočkovou síť

09.10.2012 21:30

Metropolitní spořitelní družstvo (MSD) otevřelo v pondělí 8. října novou pražskou pobočku. Reaguje tak na kontinuálně se zvyšující zájem o své služby i posilující pozici na českém finančním trhu.

Metropolitní spořitelní družstvo posiluje pobočkovou síť
Foto: red
Popisek: Metropolitní spořitelní družstvo

Pobočka družstva byla otevřena v centru Prahy v obchodní pasáži OASIS Florenc. „Důvodem k přestěhování do nových prostor byla především zvýšená poptávka po našich finančních službách. V posledních měsících jsme jen v rámci Prahy zaznamenali průměrně 120 nových členů měsíčně, “ vysvětluje Petr Jánský, předseda představenstva MSD. Nová pobočka disponuje nejen téměř dvojnásobnou kapacitou pracovníků i přepážek, ale také větším, modernějším a pohodlnějším prostorem. Pobočka je velmi dobře dostupná i městskou hromadnou dopravou. MSD si také zakládá na tom, že svým členům nabízí individuální přístup, který zajistí maximální pohodlí a také diskrétnost. Termín schůzky si klient vždy objednává předem a díky tomu má jistotu, že čas, který stráví na pobočce, bude využit skutečně efektivně.

Novinkou, kterou ocení zejména rodiče s dětmi, je dětský koutek.

„Zná to každý, kdo má malé děti – potřebujete si něco vyřídit a nemáte hlídání. Proto už dnes na většině poboček MSD najdete útulné dětské koutky. Pro naše malé klienty je navíc připraven i praktický dáreček, který jim pomůže se zabavit, zatímco si rodiče v klidu vyřídí vše, co potřebují,“ dodává pan Jánský.

Dětskými koutky budou postupně vybaveny všechny pobočky družstva.

Expanze Metropolitního spořitelního družstva bude pokračovat i v nadcházejícím období. Ještě v průběhu letošního roku bude otevřena pobočka v Ostravě a začátkem roku 2013 v Liberci. „Pokud v některé lokalitě zaznamenáme zvýšený zájem o naše služby, snažíme se mu samozřejmě vyhovět. Cílem je optimalizovat síť našich poboček tak, abychom svým členům i zájemcům o členství vyšli vstříc,“ říká pan Jánský. Aktuálně spravuje MSD vklady více než 8.000 klientů v celkovém objemu přesahujícím 7.500 mil. Kč. Vlastní kapitál družstva dosáhl 743 mil. Kč.

O MSD

Metropolitní spořitelní družstvo je stabilní finanční instituce s tradicí od roku 1999. Cílem družstva je nabízet jednoduché, srozumitelné produkty a zároveň dlouhodobě nejvýhodnější podmínky na trhu. Ambicí MSD je také být důvěryhodným partnerem svých členů, jejichž počet aktuálně přesáhl 8.000.

Účet u MSD si může založit každá fyzická i právnická osoba, která je členem záložny. Základní členský vklad do družstva je 100 Kč, po jeho vložení se osoba stává členem MSD. Na spořícím kontu pak získá výhodnou úrokovou sazbu 2,8 % p.a. Spořící konto je účet bez výpovědní lhůty, s pevnou úrokovou sazbou bez ohledu na výši zůstatku. Smlouvou se sjednává na dobu neurčitou a založení, vedení a zrušení spořícího konta, stejně jako veškeré pohyby na účtu jsou bez poplatků. V případě ostatních vkladových produktů může úroková sazba dosáhnout až 4,8 % p.a.

Vklady členů MSD jsou stejně jako v případě vkladů v bance ze zákona 100 % pojištěny až do výše 100 tisíc EUR. MSD má pobočky v Praze, Brně, Olomouci, Plzni a Hradci Králové. Během následujících měsíců se otevřou nové pobočky v Ostravě a Liberci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…