Spolupráce KB s Benzinou ušetřila podnikatelům již čtvrt milionu korun

10.10.2012 19:51

Spolupráce Komerční banky a společnosti Benzina, která byla zahájena před půl rokem a nabídla držitelům Kreditní karty pro podnikatele u stejnojmenných čerpacích stanic slevu ve výši 2,2 %, se setkala s velkým zájmem klientů. Měsíčně je kartou realizováno více než 1000 transakcí a celkově tak držitelé karty již ušetřili částku čtvrt milionu korun.

Spolupráce KB s Benzinou ušetřila podnikatelům již čtvrt milionu korun
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Komerční banka a společnost Benzina rozšířily spolupráci v oblasti platebních karet pro podnikatele 1. dubna 2012. Držitelé Kreditní karty pro podnikatele tím získali možnost uplatnit slevu 2,2 % při platbě kartou za pohonné hmoty v síti čerpacích stanic Benzina. Skloubení platebního nástroje, úvěru a slevového programu klienty zaujalo a měsíčně je realizováno přes tisíc transakcí, na něž se sleva vztahuje. Klienti KB tak doposud za nákup u čerpacích stanic ušetřili přibližně čtvrt milionu korun. Při trvale rostoucích cenách pohonných hmot jde bezpochyby o atraktivní výhodu, kterou držitelé kreditních karet pro podnikatele získali. Držitel karty navíc nemusí o slevu obsluhu čerpací stanice žádat, je mu odečtena automaticky při platbě kreditní kartou a vyčíslena na pokladním dokladu.

„Jsme rádi, že se nám podařilo nabídnout podnikatelům produkt, který jim umožňuje nejen získat finanční rezervu, snadno platit za zboží a služby, ale také ušetřit.“ uvedl Michal Pánek, manažer Segmentového řízení pro retail KB.

Kreditní karta pro podnikatele je mezinárodní embosovaná karta určena pro fyzické osoby podnikatele, právnické osoby, bytová družstva i společenství vlastníků jednotek. Karta nabízí všechny standardní služby v oblasti platebního styku společně s možností úvěrového limitu až 200 000 Kč, který je možné čerpat až 45 dnů bezúročně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…