Petr Janda obchodním ředitelem sekce Bezpečnost společnosti ICZ

11.10.2012 12:00

Obchodním ředitelem sekce Bezpečnost ve společnosti ICZ se stal s účinností od 1. října 2012 Petr Janda. Na starost bude mít další rozvoj aktivit a vyhledávání nových obchodních příležitostí v jedné z klíčových částí firmy.

Petr Janda obchodním ředitelem sekce Bezpečnost společnosti ICZ
Foto: ICZ
Popisek: ICZ

Přispěje tak k rozšíření jejích schopností pomáhat středním a velkým zákazníkům s náročnými úkoly, které souvisejí s narůstajícími bezpečnostními hrozbami v rozvinuté informační společnosti.

Petr Janda má rozsáhlé zkušenosti jak s přímým, tak partnerským modelem prodeje. Řadu let působil na pozicích key account manager, business development manager a sales manager se zodpovědností za zákazníky v komerční i veřejnosprávní sféře. Do společnosti ICZ přechází z funkce obchodního ředitele M-COM LAN solution. Za sebou má i devítileté působení v roli account managera pro veřejnoprávní sektor ve firmě Microsoft.

„Vzhledem k rozsáhlým zkušenostem jak z komerční, tak především veřejnosprávní sféry, bude Petr Janda významnou posilou při rozvoji obchodních aktivit, hledání příležitostí a získávání nových zákazníků“, říká Petr Krůček, ředitel sekce Bezpečnost.

Petr Janda (47 let) je absolventem Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze. K jeho zálibám patří sport (horolezectví, lyžování a cyklistika), hudba a historie.

O ICZ a.s.

ICZ patří mezi nejvýznamnější firmy, které nabízejí integrovaná softwarová a síťová řešení. Zákazníkům poskytuje služby na bázi širokého spektra platforem a technologií včetně vývoje aplikací na zakázku a projektů v oblasti ochrany a bezpečnosti informací. Zaměřuje se na oblast veřejné správy, zdravotnictví, obrany, telekomunikací, financí, logistiky, průmyslu a služeb. Nabízená řešení pokrývají např. celoresortní registry, elektronickou správu dokumentů, služby, servis a aplikace v oblasti hlasových komunikací, stejně jako systémy pro řízení civilního či vojenského letového provozu apod.

ICZ je certifikována podle norem ISO 9001:2008 (Systém managementu kvality), ISO 13485:2003 (Zdravotnické prostředky - Systémy managementu jakosti), ISO 14001:2004 (Systémy environmentálního managementu), ISO 20000:2005 (Management služeb informačních technologií), ISO 27001:2005 (Systémy managementu bezpečnosti informací) a ČOS 051622 / AQAP 2110 (Požadavky NATO na ověřování jakosti při návrhu, vývoji a výrobě). Národním bezpečnostním úřadem ČR je prověřena pro styk s utajovanými skutečnostmi stupně „důvěrné“, dceřiná společnost S.ICZ a.s. až do stupně „Přísně tajné“.

Sídlo společnosti je v Praze, pobočky v Brně, Českých Budějovicích, Plzni, Strakonicích a Opavě; na Slovensku v Trenčíně, ve Spojených Arabských Emirátech v Dubaji, na Ukrajině v Kyjevě a v Bosně a Hercegovině v Banja Luce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…