Nové kreditky od Raiffeisenbank: věrnostní prémie, slevy, možnost vedení zdarma a atraktivní pojištění

15.10.2012 12:40

Raiffeisenbank spouští nabídku dvou nových kreditních karet, které v sobě kombinují výhodné úrokové sazby, věrnostní prémie, slevy až 50 % na zboží a služby, atraktivní pojištění i asistenční služby. Karty s názvem STYLE a DE LUXE lze získat zdarma. Banka tak zkompletovala nové portfolio svých kreditních karet, kromě dvou nových karet nabízí základní kartu EASY a nejprestižnější kartu na českém trhu určenou pro privátní klienty FWR.

Nové kreditky od Raiffeisenbank: věrnostní prémie, slevy, možnost vedení zdarma a atraktivní pojištění
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

Raiffeisenbank nově rozšířila portfolio svých kreditních karet o kartu STYLE a kartu DE LUXE. „Obě karty lze získat nejen zdarma a s atraktivní úrokovou sazbou, ale navíc klienti získají řadu slev a možnost získat zpět 2% z každé útraty. Kromě toho nabízejí velmi rozsáhlé pojištění a  asistenční služby v ceně karty. Svými parametry se tak tyto karty jednoznačně řadí mezi nejlepší kreditní karty na českém trhu,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Romana Lantorová.

Mezi pojištěním vyniká především pojištění prodloužené záruky, kdy klient zdarma získá prodloužení záruční doby zboží zakoupeného kartou o jeden rok. Stejně tak majitel karty získá v ceně karty pojištění zneužití karty včetně osobních věcí – pokud bude klientovi s kartou odcizena například peněženka, klíče nebo mobilní telefon či tablet, uhradí mu pojištění nejen náklady spojené s případným zneužitím karty, ale také náklady na pořízení nové peněženky, klíčů i telefonu či tabletu.

Obě nové karty dále nabízejí garanci nejnižší ceny (pokud majitel karty zjistí, že zboží zakoupené kartou je jinde levnější, karta mu uhradí rozdíl mezi zaplacenou kupní cenou a cenou u jiného prodejce)  a pojištění zakoupených věcí, součástí je i členství v Elite Programu od MasterCardu, které nabízí například možnost využití designového salonku MasterCard LOUNGE na Letišti Praha Ruzyně, Terminál 1. Držitelé nových karet STYLE a DE LUXE mají až do března 2013 do salonku vstup zdarma.

Základní parametry karty STYLE

Kartu STYLE získají klienti v 1. roce zdarma, poté je možné ji získat zdarma v rámci nově chystaného eKonta, které banka představí v následujících týdnech. Za každou platbu kartou klient získává zpět až 2 % z útraty (při útratě do 10.000 Kč měsíčně 1 %, poté 2 %, maximálně 500 Kč měsíčně), v ceně karty je pojištění prodloužené záruky, garance nejnižší ceny, ochrany nákupu a pojištění zneužití karty a pojištění osobních věcí. Součástí karty je i věrnostní program Sphere card, který nabízí slevy až 30 % u více než 9000 obchodníků. Bezúročné období u této karty trvá až 50 dní, úroková sazba pro platby u obchodníků se pohybuje od 17,00 %.

Kartu Style nabízí banka ve třech grafických provedeních

Základní parametry karty DE LUXE

Karta DE LUXE je určena především pro náročnější klienty, kteří kartou měsíčně utrácí vyšší částky. Oproti kartě STYLE zde klient za útratu kartou u obchodníků získá až 1000 Kč měsíčně zpět (1% při útratě do 10.000 Kč, 2 % nad tuto částku), úroková sazba začíná na 14,64 % p.a, bezúročné období trvá až 50 dnů. Součástí karty je věrnostní program Sphere cardVIP, který nabízí slevy až 50 %. Kromě pojištění platného pro obě karty nabízí DE LUXE v ceně navíc komfortní autoasistenci, se kterou klient získá zdarma například pomoc mechanika na silnici včetně opravy pneu, dovozu paliva, nastartování vozu, pomoc při zabouchnutých klíčích ve voze, dále odtah vozidla, zapůjčení náhradního vozidla apod. Kartu lze získat zdarma k nově chystanému eKontu (při útratě více než 10.000 Kč měsíčně, jinak je cena 59 Kč/měsíčně), bez tohoto účtu lze kartu pořídit  za 59 Kč za měsíc (při útratě více než 10.000 Kč měsíčně, jinak je cena 129 Kč/měsíčně).

Kromě dvou nových karet banka představila i nový design již dříve představené základní kreditní karty EASY. Ta je určena nenáročným klientům, její vedení je zdarma, součástí je rovněž věrnostní program Sphere card a zahrnuje v sobě pojištění prodloužené záruky. Bezúročné období u této karty činí až 45 dnů, úroková sazba je od 22,56 %.

Rovněž kartu EASY banka nabízí ve třech grafických provedeních
   
Kompletní portfolio nových kreditních karet Raiffeisenbank uzavírá karta Friedrich Wilhelm Raiffeisen ze série MasterCard World Elite. Jedná se o nejprestižnější kartu na českém trhu, karty z této řady vydává pouze cca 80 bank na celém světě. Klienti privátního bankovnictví ocení na této kartě především celosvětový rozsah concierge služeb a velmi vysoké limity a standardy pojištění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…